Életmentő műtéten esett át Marcellina

Fotó: Csudai Sándor -
műtét Marcellina életmentő műtét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina elárulta, az orvosok életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Marcellina másfél évig küzdött megmagyarázhatatlan rosszullétekkel, előfordult, hogy váratlanul összerogyott. Végül elment kivizsgáltatni magát, és kiderült, hogy a hasi aortája alján egy elzáródás alakult ki, ami gátolta a lábai vérellátását.

A CT-vizsgálatról tolóágyon vittek a kórterembe, és azonnali műtétet javasoltak, de mint kiderült, ilyen műtétet korábban még nem csináltak Magyarországon" – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő.

Marcellinát műteni kellett Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lap azt írja, Marcellina hasi aortájába úgynevezett stentet kellett behelyezni, de úgy döntött, előtte még gyorsan elrepül Berlinbe, hogy koncertet adjon a rajongóinak.

Úgy döntöttem, elrepülök, és megcsinálom a bulit. A professzor döbbenten magyarázta, hogy az elzáródás miatt akár el is vérezhetek. Úgy értékeltem a helyzetet, hogy ha másfél évig kibírtam, akkor ezen az egy héten már nem fog múlni semmi. Saját felelősségemre elhagytam az intézményt, és a hatalmas sikerű fellépés után a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinikáján dr. Nemes Balázs elvégezte a műtétet. A beavatkozást tévéképernyőn nézhettem végig. Ugyan nem igazán élveztem az effajta mozizást, de ezúton is szívből köszönöm a doktor úrnak, hogy azóta is élek és virulok, és gőzerővel tudok dolgozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.