Tetoválást kapott a karjára a rákkal küzdő, 3 éves kislány

kislány rák tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesefigurás tetoválásokat kapott a karjára egy rákkal küzdő kislány.

Megható történetről számolt be a CBS: teljesült egy hároméves rákos kislány vágya. A kis Trinity, akinél neuroblastomát diagnosztizáltak az orvosok, olyan tetoválásokra vágyott, mint amilyen az édesapjának is van. A szülők hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, gyermekük megérdemli a boldogságot, ezért elvitték őt egy tetoválószalonba.

A kislány karjára kedvenc mesefiguráit varratták, a kis hableányt, Micimackót és néhány pillangót. Persze ezek csak ideiglenes tetoválások voltak, hat nap után eltűntek, mégis nagy boldogságot okoztak Trinitynek.

A rákkal való küzdelem nagyon erőssé tette őt, és a tetoválások most még több erőt adtak neki" – nyilatkozta az anyuka.

Betegség miatt fogyott le Tóth Andi énekesnő: posztjában vallotthttp://www.life.hu/drlife/20190505-betegseg-miatt-fogyott-le-toth-andi-enekesno-posztjaban-vallott.htmlA közösségi oldalán mesélte el követőinek Tóth Andi, miért fogyott le ilyen látványosan. Dr. LifeOrigoHét különböző személyisége van az ausztrál Marca Del Solnakhttp://www.life.hu/drlife/20190504-het-kulonbozo-szemelyisege-van-az-ausztral-marca-del-solnak.htmlA disszociatív identitászavar nevű betegségben szenved Marca Del Sol. Hét különböző személyiség lakozik benne. Dr. LifeOrigoCsaláncsípéssel gyógyítja ez a férfi a szénanáthájáthttp://www.life.hu/drlife/20190429-csalancsipessel-gyogyitja-ez-a-ferfi-a-szenanathajat.htmlÉrdekes módszert választott allergiája és szénanáthája gyógyítására Goran Pavlovic. Azt állítja, hogy a csalánnak köszönhetően 3 éve nem szenved a kellemetlen tünetektől. Dr. LifeOrigoRitka betegség miatt hamarosan kővé válik egy brit lányhttp://www.life.hu/drlife/20190503-ritka-betegseg-miatt-hamarosan-kove-valik-egy-brit-lany.htmlHamarosan szinte szó szerint kővé válhat egy 23 éves fiatal nő. Dr. LifeOrigoPikali Gerda fülében hetedikes korában daganatot találtakhttp://www.life.hu/drlife/20190503-pikali-gerda-fuleben-hetediket-koraban-daganatot-talaltak.htmlPikali Gerda most először beszélt arról, hogy gyerekkorában daganatot találtak a szervezetében. Dr. Life--Pásztor Erzsi először beszélt a küzdelmeiről: végbélrákja volthttp://www.life.hu/drlife/20190429-pasztor-erzsi-eloszor-beszelt-kuzdelmeirol-vegbelrakja-volt.htmlSúlyos betegséggel küzdött Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színész. Végbélrákjáról eddig nem beszélt a nyilvánosság előtt, nem akarta, hogy amikor az emberek a színpadon lássák, ezzel foglalkozzanak. Ám most megtörte a csendet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.