Goldie Hawn elárulta, fiatalkorában szorongással küzdött

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
színésznő Goldie Hawn gyerekkor szorongás vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn elárulta, sokáig küzdött szorongással.

Goldie Hawn a napokban a gyermekek mentális egészségéért folytatott küzdelméért kapott díjat, köszönőbeszédében pedig egy féltve őrzött titkát osztotta meg a nagyérdeművel. A 73 esztendős színésznő elárulta, gyermekkorát rettegésben töltötte.

Gyermekként sokat szorongtam. Azt gondoltam, az oroszok le fogják bombázni az otthonunkat. Féltem, hogy még azelőtt meghalok, hogy valaha is megcsókoltam volna egy fiút. Folyton rám jött a szorongás, ahogy meghallottam a szirénák hangját” – idézi Goldie Hawn szavait a Daily Mail.

Goldie Hawn sokáig szorongott Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő hozzátette, a szorongás később, már felnőttkorában is újra és újra előjött.

Egyszer egy tévéshow-ban voltam, amikor éreztem, hogy újra rám tör a pánik... Nem tudom megmagyarázni, hogy mitől, de hirtelen rám jött az idegesség, amikor a nyilvánosság elé léptem, azt éreztem, hogy hánynom kell” – mesélte Goldie Hawn, aki végül a meditációnak köszönheti, hogy leküzdötte problémáját.

Fáj a fejed, feszül a hasad, rossz a közérzeted? A PMS állhat a háttérben!http://www.life.hu/drlife/20190502-faj-a-fejed-feszul-a-hasad-rossz-a-kozerzeted-a-pms-allhat-a-hatterben.htmlFáj a fejed, görcsöl a hasad, rossz a közérzeted, és mindemellett a melled is feszül? Ha mindezt 7–10 nappal a menstruációd előtt érzed, szinte biztos, hogy téged is a PMS gyötör. De mi is ez pontosan, és hogyan lehet véget vetni a szenvedésednek? Dr. LifeOrigoNincs jól a Szomszédok rendezője, Horváth Ádám: aggódnak érte a sorozat egykori színészeihttp://www.life.hu/drlife/20190506-nincs-jol-a-szomszedok-rendezoje-horvath-adam-aggodnak-erte-a-sorozat-egykori-szineszei.htmlA Szomszédok rendezője, Horváth Ádám sajnos nincs jól, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baja. Kórházban kezelik, és nagyon aggódnak érte a sorozat egykori színészei. Dr. Life--Tetoválást kapott a karjára a rákkal küzdő, 3 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20190505-tetovalast-kapott-a-karjara-a-rakkal-kuzdo-3-eves-kislany.htmlMesefigurás tetoválásokat kapott a karjára egy rákkal küzdő kislány. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Marcellinahttp://www.life.hu/drlife/20190505-eletmento-muteten-esett-at-marcellina.htmlMarcellina elárulta, az orvosok életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Dr. LifeOrigoBetegség miatt fogyott le Tóth Andi énekesnő: posztjában vallotthttp://www.life.hu/drlife/20190505-betegseg-miatt-fogyott-le-toth-andi-enekesno-posztjaban-vallott.htmlA közösségi oldalán mesélte el követőinek Tóth Andi, miért fogyott le ilyen látványosan. Dr. LifeOrigoEgy japán orvos szerint ez a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20190501-egy-japan-orvos-szerint-ez-a-hosszu-elet-titka.htmlA 105 éves kort megélt dr. Sigeaki Hinohara egy régebbi interjújában elárulta, szerinte mi a hosszú élet titka. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.