Így él ma a férfi, akinek egy fogászati kezelés után amputálták minden végtagját

fogorvos végtag kóma amputáció szepszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 1999-ben vett részt fogászati kezelésen Tom Ray. Ínyét megsértették a kezelés során, nem sokkal később kómába esett, majd minden végtagját amputálták.

Tom Ray 1999-ben vett részt egy fogászati kezelésen. Ínyét megsértették, ám ez akkor még nem tűnt túl nagy tragédiának. Napok alatt lett életveszélyes az állapota. Nem maradt meg benne semmilyen étel, kómába esett.

Három hónappal később ébredt fel, az álkapcsából kiműtöttek egy darabot, végtagjait is amputálták. Az orvosok nem tudták, hogy mi a probléma, várták, hogy a kóma alatt rendbe jöjjön. A család anyagilag nem bírta fedezni a kórházi kezelést, felesége terhes volt, vállalkozásuk csődbe ment – írja a Blikk.

Hosszú időn keresztül nehéz volt együtt élnie megváltozott testével, ám ma már elfogadta a helyzetet. Kiderült, hogy szepszis miatt került ebbe az állapota. Arra tette fel az életét, hogy megismertesse a világgal ennek veszélyeit. El szeretné érni, hogy minden kórházban kapjanak az ott dolgozók egy kétórás tréninget a témában, könyvet is ír életéről.

Kasza Tibi súlyos pánikrohamáról vallott: úgy érezte, meg fog halnihttp://www.life.hu/drlife/20190523-kasza-tibi-sulyos-panikrohamarol-vallott-ugy-erezte-meg-fog-halni.htmlKasza Tibi évekig küzdött komoly pánikrohamokkal, amik sokszor hatalmas félelemmel töltötték el.Dr. LifeOrigoEzt jelenthetik a körmön megjelenő fehér foltokhttp://www.life.hu/drlife/20190520-ezt-jelenthetik-a-kormon-megjeleno-feher-foltok.htmlGyakran láthatjuk a körmön megjelenő fehér foltokat: ezeket jelenthetik. Dr. LifeOrigoKutatások bizonyították, hogy a brokkoli hatékony lehet a rák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190520-kutatasok-bizonyitottak-a-brokkoli-hatekony-lehet-rak-ellen.htmlSzakértők állítják, a brokkoli hatékony fegyver lehet a rák ellen. Dr. LifeOrigoCourtney Barnes modell szabadulna illegális fenékimplantátumátólhttp://www.life.hu/drlife/20190520-courtney-barnes-modell-szabadulna-illegalis-fenekimplantatumatol.htmlA nagy fenék volt Courtney Barnes modell álma, ennek érdekében illegálisan feltöltette a hátsóját. Most szabadulna az implantátumtól. Dr. Life--Feszültebb vagy a megszokottnál? A PMS állhat a háttérbenhttp://www.life.hu/drlife/20190516-a-feszultseg-okai-lehetnek-pms-menzesz-depresszio-pajzsmirigy-stressz.htmlAnnak, ha feszültebb vagy az átlagosnál, számos oka lehet. Érdemes viszonylag gyorsan rájönni, mi állhat a háttérben, hiszen csakis akkor tudunk kiutat találni ebből a kellemetlen helyzetből, ha pontosan ismerjük a kiváltó okokat. Lássuk a leggyakoribbakat! Dr. LifeOrigoA pajzsmirigybetegeknek segíthet az MTA világító egerehttp://www.life.hu/drlife/20190520-a-pajzsmirigybetegeknek-segithet-az-mta-vilagito-egere.htmlMegkapta a magyar és európai uniós szabadalmat az a különleges egértörzs, amelyet az MTA Kísérleti Orvostudományi Intézetében hoztak létre a Nemzeti Agykutatási Program támogatásával. Az egér sejtjei világítanak, ha a pajzsmirigyhormonok hatni kezdenek az állat szervezetében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.