14 ujjal született egy kislány: operációra volt szüksége, hogy teljes életet élhessen

Forrás: AFP/Imaginechina/Zhou Min -
operáció Születés Kína kislány ujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy örökletes rendellenesség miatt 14 ujjal jött világra egy kislány: megműtötték, így teljes életet élhet. 

A hároméves kislány – akinek a nevét nem fedték fel – egy örökletes születési rendellenesség miatt 14 ujjal jött a világra. A gyermek szülei számos orvossal és kórházzal konzultáltak, végül Zhan Jie kézspecialista végezte el a műtétet a kínai Shenyang Medical College kórházban. Az orvos garantálta a szülőknek, hogy a gyermek fejlődését nem fogja befolyásolni a beavatkozás, és a kéz funkcióját sem.
Az orvos és csapata sikeresen eltávolította a felesleges ujjakat, valamint korrigálták a pluszkinövések miatti deformitást is. A beteg és a családja is elégedett az operáció eredményével – írja a The Sun.

Egy örökletes születési rendellenesség miatt 14 ujjal született a kislány (Illusztráció) Forrás: AFP/Imaginechina/Zhou Min
Miló Vikinél bőrrákot diagnosztizáltak, élete végéig orvoshoz kell járniahttp://www.life.hu/drlife/20190524-milo-vikinel-borrakot-diagnosztizaltak-elete-vegeig-orvoshoz-kell-jarnia.htmlMiló Viktória ökölvívónál 10 évvel ezelőtt diagnosztizáltak bőrrákot. Azóta már több műtéten is átesett, élete végéig orvoshoz kell járnia. Dr. LifeOrigoLagzi Lajcsit mentő vitte el a bíróságról: rosszul letthttp://www.life.hu/drlife/20190524-lagzi-lajcsit-mento-vitte-el-a-birosagrol-rosszul-lett.htmlLagzi Lajcsi tárgyalása nem kezdődhetett el, ugyanis a közműlopással gyanúsított zenész összeesett a bíróság mosdójában. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoMichael Jackson-fóbiában szenved egy fiatal lány, Poppy Johnsonhttp://www.life.hu/drlife/20190524-michael-jackson-fobiaban-szenved-a-fiatal-lany-poppy-johnson.htmlKülönös fóbiában szenved egy fiatal lány: Michael Jacksontól retteg. A popsztár nevének említését sem tudja elviselni. Dr. Life--Kasza Tibi súlyos pánikrohamáról vallott: úgy érezte, meg fog halnihttp://www.life.hu/drlife/20190523-kasza-tibi-sulyos-panikrohamarol-vallott-ugy-erezte-meg-fog-halni.htmlKasza Tibi évekig küzdött komoly pánikrohamokkal, amik sokszor hatalmas félelemmel töltötték el. Dr. LifeOrigoPorckorongsérv miatt meg kellett műteni Barabás Kiss Zoltánthttp://www.life.hu/drlife/20190523-porckorongserv-miatt-meg-kellett-muteni-barabas-kiss-zoltant.htmlPorckorongsérv miatt meg kellett műteni Barabás Kiss Zoltánt. Dr. LifeOrigoEzt jelenthetik a körmön megjelenő fehér foltokhttp://www.life.hu/drlife/20190520-ezt-jelenthetik-a-kormon-megjeleno-feher-foltok.htmlGyakran láthatjuk a körmön megjelenő fehér foltokat: ezeket jelenthetik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.