Lagzi Lajcsit mentő vitte el a bíróságról: rosszul lett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
mentő Galambos Lajos Lagzi Lajcsi rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi tárgyalása nem kezdődhetett el, ugyanis a közműlopással gyanúsított zenész összeesett a bíróság mosdójában.

Lagzi Lajcsi nem bírja azt a terhet, amelyet a tárgyalások jelentenek. Ez az oka annak, hogy hajlik az alkura, és ezt támasztja alá az is, hogy a mai tárgyalást el sem tudták kezdeni. A Blikk információi szerint Galambos Lajos rosszul lett a bíróság mosdójában. Hiába várták a teremben, nem érkezett meg. Ügyvédje ekkor telefonon kereste a zenészt, aki közölte vele, hogy összeesett a mosdóban.

Lagzi Lajcsit elvitte a mentő Fotó: Polyák Attila - Origo

A védője kirohant hozzá, majd azonnal mentőt hívott. „Szúr a mellkasa, és nem érzi jól magát" – mondta a mentőknek az ügyvéd, dr. Fröhlich Krisztián. A biztonsági őrök segítségével támogatták ki Lagzi Lajcsit, lefektették a folyosón, így várták a segítséget, amely gyorsan megérkezett. Bár Lajcsi eleinte vissza akart menni a tárgyalásra, végül elvitte a mentő.

Michael Jackson-fóbiában szenved a fiatal lány, Poppy Johnsonhttp://www.life.hu/drlife/20190524-michael-jackson-fobiaban-szenved-a-fiatal-lany-poppy-johnson.htmlKülönös fóbiában szenved a fiatal lány: Michael Jacksontól retteg. A popsztár nevének említését sem tudja elviselni. Dr. Life--Kasza Tibi súlyos pánikrohamáról vallott: úgy érezte, meg fog halnihttp://www.life.hu/drlife/20190523-kasza-tibi-sulyos-panikrohamarol-vallott-ugy-erezte-meg-fog-halni.htmlKasza Tibi évekig küzdött komoly pánikrohamokkal, amik sokszor hatalmas félelemmel töltötték el. Dr. LifeOrigoPorckorongsérv miatt meg kellett műteni Barabás Kiss Zoltánthttp://www.life.hu/drlife/20190523-porckorongserv-miatt-meg-kellett-muteni-barabas-kiss-zoltant.htmlPorckorongsérv miatt meg kellett műteni Barabás Kiss Zoltánt. Dr. LifeOrigoEzt jelenthetik a körmön megjelenő fehér foltokhttp://www.life.hu/drlife/20190520-ezt-jelenthetik-a-kormon-megjeleno-feher-foltok.htmlGyakran láthatjuk a körmön megjelenő fehér foltokat: ezeket jelenthetik. Dr. LifeOrigoKutatások bizonyították, hogy a brokkoli hatékony lehet a rák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190520-kutatasok-bizonyitottak-a-brokkoli-hatekony-lehet-rak-ellen.htmlSzakértők állítják, a brokkoli hatékony fegyver lehet a rák ellen. Dr. LifeOrigoCourtney Barnes modell szabadulna illegális fenékimplantátumátólhttp://www.life.hu/drlife/20190520-courtney-barnes-modell-szabadulna-illegalis-fenekimplantatumatol.htmlA nagy fenék volt Courtney Barnes modell álma, ennek érdekében illegálisan feltöltette a hátsóját. Most szabadulna az implantátumtól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.