Michael Jackson-fóbiában szenved egy fiatal lány, Poppy Johnson

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
Michael Jackson fóbia London rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös fóbiában szenved egy fiatal lány: Michael Jacksontól retteg. A popsztár nevének említését sem tudja elviselni.

Poppy Johnson gyermekkora óta retteg Michael Jacksontól, minden akkor kezdődött, amikor a lány megnézte a Thriller videóklipjét ötévesen. Azóta a félelme csak nőtt, már a popsztár nevének említését sem tudja elviselni: rémülete fóbiává vált. A 23 éves londoni lány helyzete nem egyszerű, a szülei ugyanis hatalmas rajongói a néhai zenésznek.

Michael Jackson látványa is kiborítja a fiatal lányt Forrás: Getty Images/Vince Bucci

„Soha nem beszéltem erről sok embernek, féltem, hogy hülyének néznek, vagy nem értenék meg, hogyan lehet fóbiám Michael Jacksontól" – mondta a lány a Mirrornak. Fiatalon sem tudta kikerülni az énekest, hiszen az ő dalai szóltak mindenhonnan, manapság pedig a Neverland elhagyása című dokumentumfilm miatt említik sokszor a popsztárt.

Olyan fizikai tüneteim voltak, mint az izzadás és a remegés.

Poppy úgy döntött, hogy terapeutához fordul,

mert nem akarja, hogy az élete fölött átvegye az irányítást a félelme. Eddig négy kezelése volt, és úgy érzi, jó hatással voltak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.