Szebeni István megbetegedett, segítséget kér

betegség láz Szebeni István köhögés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lázasan fekszik az ágyban Szebeni István, a TV2 híradósa. Oldalának követőitől kér segítséget, hogyan kúrálja magát. 

"Na, ez lett a nagy ugrabugrálásból. Ebben a szeszélyes, hülye időben tök beteg lettem, suttogva tudok beszélni, torkom kiszakad, köhögök, mint egy szamár, ver a víz, ráz a hideg, láz, és semmi sem használ" – írja a közösségi oldalán Szebeni István.

Úgy tűnik a TV2 híradósa nem vigyázott magára, fájlalja, hogy a hétvégén dolgozni sem tud. Követőitől kér segítséget, hogyan szabadulhat meg minél hamarabb a kellemetlen tünetektől. Van, aki gyömbért, akad, aki kamillát, de olyan is, aki a vöröshagymából készült teát javasolja neki.

Szép lassan eltűnnek a csontjai ennek a fiatal lánynakhttp://www.life.hu/drlife/20190521-szep-lassan-eltunnek-a-csontjai-ennek-a-fiatal-lanynak.htmlKülönös betegséggel küzd a 14 éves Natalia. Szervezete szép lassan elvonja a csontjaiból a kalciumot, így egyre gyengébb a teste. Reméli, hogy még életében megtalálják erre a kórra a gyógymódot. Dr. Life--Galambost Lajost rosszul lett a tárgyaláson, bent tartották a kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20190525-galambost-lajost-rosszul-lett-a-targyalason-bent-tartottak-a-korhazban.htmlGalambos Lajos bírósági tárgyalását pénteken tartották volna közműlopás ügyében, ám a zenész rosszul lett a mosdóban. Kórházba kellett szállítani, ahonnan egyelőre még nem engedték ki. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDaniel Craiget bokasérülése miatt meg kell operálnihttp://www.life.hu/drlife/20190525-daniel-craiget-bokaserulese-miatt-meg-kell-operalniz-uj-james-bond-film-forgatasan-serult-meg.htmlBokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre.Dr. Life--Kutatók bizonyították a helytelen étkezés és a rák kapcsolatáthttp://www.life.hu/drlife/20190524-kutatok-bizonyitottak-a-helytelen-etkezes-es-a-rak-kapcsolatat.htmlNem újdonság, hogy az elhízás és a rákos megbetegedések között van kapcsolat. Kutatók most azt is kimutatták, melyek azok az étkezési szokások, amelyek bizonyos rákfajtákat még nagyobb eséllyel idéznek elő. Dr. Life--Ezért hagy foltot a bugyidon a hüvelyváladékhttp://www.life.hu/drlife/20190524-ezert-hagy-foltot-a-bugyidon-a-huvelyvaladek.htmlSzakember árulta el, miért nem kell aggódni, ha a hüvelyváladék foltot hagy az alsóneműn. Dr. LifeOrigoPirner Almát műteni kellett, rajongóitól kért támogatásthttp://www.life.hu/drlife/20190524-pirner-almat-muteni-kellett-rajongoitol-kert-tamogatast.htmlMegrendítő posztot tett közzé a közösségi oldalán Pirner Alma. Elárulta a követőinek, hogy műteni kell, fél a beavatkozástól. Arra kérte őket, ajánljanak neki néhány dolgot annak érdekében, hogy megnyugodjon. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.