Jennifer Lopez 49 évesen úgy néz ki, mint egy húszéves – Fotó

forma test énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez idén tölti be az 50. életévét, de ebből legalább 20 évet letagadhatna. Ezt a legutóbbi fotójával is bizonyítja.

Apró, feszes edzőruhában szelfizett a világ egyik leghíresebb és legszexibb énekesnője, Jennifer Lopez, aki hamarosan betölti az 50-et, ám húszéveseket meghazudtoló formában van.

A dögös világsztár egy kamasz ikerpár édesanyja, ám vőlegényével, a világhírű baseballjátékossal, Alex Rodrigezzel négy gyereket nevelnek közösen. Jlo egy ideje teljesen rákapott a rendszeres edzésre, és izmosra gyúrta magát. Mutatjuk a végeredményt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Getting it in right before rehearsals. Almost tour time.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Így él ma a férfi, akinek egy fogászati kezelés után amputálták minden végtagjáthttp://www.life.hu/drlife/20190523-igy-el-ma-a-ferfi-akinek-egy-fogaszati-kezeles-utan-amputaltak-minden-vegtagjat.htmlMég 1999-ben vett részt fogászati kezelésen Tom Ray. Ínyét megsértették a kezelés során, nem sokkal később kómába esett, majd minden végtagját amputálták. Dr. Life--14 ujjal született egy kislány: operációra volt szüksége, hogy teljes életet élhessenhttp://www.life.hu/drlife/20190524-14-ujjal-szuletett-a-kislany-operaciora-volt-szuksege-hogy-teljes-eletet-eljen.htmlEgy örökletes rendellenesség miatt 14 ujjal jött világra egy kislány: megműtötték, így teljes életet élhet. Dr. Life--Ezek lehetnek a cukorfüggőség jeleihttp://www.life.hu/drlife/20190526-ezek-lehetnek-a-cukorfuggoseg-jelei.htmlAz édes íz szinte egyenlő a boldogsággal, nem meglepő, hogy nagyon sokan a rabjává válnak. Hamar hozzá lehet szokni a selymes csokoládék kényeztetéséhez, észrevétlenül lehetünk függői az édességnek. Természetesen, mint minden betegségnek, ennek is vannak jelei. Íme néhány ezek közül. Dr. LifeOrigoPásztor Erzsit szürkehályoggal műtötték, vezetés közben vette észre, hogy nem lát jólhttp://www.life.hu/drlife/20190521-pasztor-erzsit-szurkehalyoggal-mutottek-vezetes-kozben-vette-eszre-hogy-nem-lat-jol.htmlVégbélrákjáról nyilatkozott nemrégiben Pásztor Erzsi. A színésznőt azonban nemcsak ez a betegség támadta meg az utóbbi időben, hanem a szürkehályog is. Dr. Life--Hamarosan számos ibuproféntartalmú készítmény vényköteles leszhttp://www.life.hu/drlife/20190523-hamarosan-szamos-ibuprofentartalmu-keszitmeny-venykoteles-lesz.htmlTöbb fájdalomcsillapító is vényköteles lesz a jövőben. Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely ibuproféntartalmú készítmények lesznek vénykötelesek, ahogyan azt sem, hogy ez eredményez-e tömeges felvásárlást. Dr. Life--Szép lassan eltűnnek a csontjai ennek a fiatal lánynakhttp://www.life.hu/drlife/20190521-szep-lassan-eltunnek-a-csontjai-ennek-a-fiatal-lanynak.htmlKülönös betegséggel küzd a 14 éves Natalia. Szervezete szép lassan elvonja a csontjaiból a kalciumot, így egyre gyengébb a teste. Reméli, hogy még életében megtalálják erre a kórra a gyógymódot. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.