Végvári Ádám komoly betegséggel küzd, reméli, megússza a műtétet

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
műtét Végvári Ádám combcsontelhalás combcsont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Combcsontelhalással küzd a Neoton Família zenésze, Végvári Ádám. Reméli, hogy elkerülheti a műtétet. Mint mondta: emiatt nem mond le koncertet.

Komoly betegséget diagnosztizáltak két évvel ezelőtt Végvári Ádámnál. A Neoton zenésze combcsontelhalással küzd. Az énekes egész életében sportolt, futott, jéghokizott, valószínűleg emiatt alakulhatott ki a keringési rendellenesség – írja a Bors.

Végvári Ádám nem szeretne csípőprotézist, egyelőre más megoldást keres, ellipszistrénerrel edz és injekciókúrát is bevet. A koncertezéssel sem áll le, nagyon elszánt.

„Buli szerencsére emiatt nem marad el, nem is fog. Talán megúszom a műtétet” – mondta a lapnak a Neoton zenésze.

Végvári Ádám a Mi Velencénk sajtótájékoztatón 2015. május 13-án Fotó: Szabó Gábor - Origo
A túl sok és a túl kevés alvás is ront a memórián és a reakcióidőnhttp://www.life.hu/drlife/20190529-a-tul-sok-es-a-tul-keves-alvas-is-ront-a-memorian-es-reakcioidon.html A hét óránál kevesebb és a kilenc óránál több alvás is negatívan befolyásolja a kognitív teljesítményt, így a vizuális memóriát és a reakcióidőt is – állapította meg a University College London (UCL) új kutatása. Dr. LifeOrigoEzek a leggyakoribb péniszfájdalmak és az okaik (18+)http://www.life.hu/drlife/20190529-ezek-a-leggyakoribb-peniszfajdalmak-es-az-okaik.htmlEz a három leggyakoribb fajtája a pénisz fájdalmának. Van, amivel azonnal orvoshoz kell fordulni, míg más esetben nem kell azonnal pánikba esni. Dr. Life--Koholák Alexa eltörte a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20190529-koholak-alexa-eltorte-a-labat.htmlKoholák Alexa eltörte a lábát: begipszelve, mankóval jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeOrigoBőr nélkül született egy brit csecsemő, küzdenek a megmentéséérthttp://www.life.hu/drlife/20190528-bor-nelkul-szuletett-egy-brit-csecsemo-kuzdenek-a-megmenteseert.htmlBőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. Dr. Life--Székrekedése miatt vesztette el emlékezetét a hongkongi nőhttp://www.life.hu/drlife/20190528-szekrekedese-miatt-vesztette-el-emlekezetet-a-hongkongi-no.htmlSzékrekedéstől szenvedett a hongkongi nő, de amikor megkönnyebbült, elfelejtette az elmúlt 10 évét. Dr. LifeOrigoSara Geurts modell ritka rendellenességgel küzd: a bőre nem tapad a testérehttp://www.life.hu/drlife/20190528-sara-geurts-modell-ritka-rendellenesseggel-kuzd-bore-nem-tapad-a-testere.htmlSara Geurts modell sokáig szégyellte a testét, de ma már mindenkinek megmutatja, így próbál segíteni a hozzá hasonlókon. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.