Rátalált a szerelem arra a nőre, akinek egy ritka betegség miatt hamarosan beesik az arca

betegség szerelem ritka betegség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rátalált a szerelem arra a fiatal nőre, akinek egy ritka betegség miatt hamarosan beeshet az arca.

A 26 esztendős Karla Deyesnél még gyermekként diagnosztizáltak Parry Romberg-szindrómát az orvosok. Ez egy ritka rendellenesség, amely során nem tudnak nőni az arc csontjai és szövetei, és emiatt előbb-utóbb összeomolhat a koponyája, beeshet az arca.

A lány felnőve egyre jobban szégyellte a külsejét, és depresszióssá vált. Sajnos a betegség megtámadta a gerincét is, lehetséges, hogy hamarosan kerekesszékbe kényszerül.

Eddig plasztikai műtétekkel valamelyest tudták korrigálni az arcát az orvosok, és ennek köszönhetően ő is visszanyerte némileg az önbizalmát. Szerencsére a szerelem is rátalált, párja, Luke mindenben támogatja őt – írja a Mirror.

Kis híján sorozatgyilkos áldozata lett a Blondie énekesnője, Debbie Harryhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kis-hijan-sorozatgyilkos-aldozata-lett-a-blondie-enekesnoje-debbie-harry.htmlMegdöbbentő élményéről vallott a Blondie énekesnője: egyszer beszállt a sorozatgyilkos, Ted Bundy autójába. TV + SztárokOrigoÍme a fotók Elton John első házasságáról, amikor egy nőt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-ime-a-fotok-elton-john-elso-hazassagarol-amikor-egy-not-vett-el.htmlVilágszerte imádják Elton Johnt, a zenész nyíltan vállalja homoszexualitását is. Ám azt kevesen tudják, hogy első házassága egy nővel köttetett, amelyről most fotók is napvilágot láttak. TV + Sztárok--Miley Cyrus erotikus videókkal döbbentette meg rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-miley-cyrus-erotikus-videokkal-dobbentette-meg-rajongoit.htmlNem idegen a polgárpukkasztás Miley Cyrustól. Az énekesnő most olyan videókat tett közzé, amelyeken gyümölcsökkel kerül erotikus kapcsolatba. TV + Sztárok--Szétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét. TV + SztárokOrigoElső közös nyaralásán durván összeveszett Ördög Nóra és Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elso-kozos-nyaralasan-durvan-osszeveszett-ordog-nora-es-nanasi-pal.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál elárulta, életük első közös nyaralásán csúnyán összevesztek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.