Elhunyt a rákkal küzdő kisfiú, akinek Hamilton odaajándékozta az autóját

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Gareth Fuller -
halál kisfiú Ewing-szindróma Lewis Hamilton tragédia forma 1 autó verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csontokból kiinduló daganatos betegséggel, Ewing-szindrómával küzdött az 5 éves Harry Shaw, aki a napokban elhunyt. A kisfiú imádta Lewis Hamilton Forma–1-es pilótát, aki nemrégiben neki ajándékozta az autóját és az egyik trófeáját. 

Örökre elaludt az 5 éves Harry Shaw, aki a csontokból kiinduló ritka daganatos betegséggel, a Ewing-szindrómával küzdött. A kisfiú a Forma–1 és Lewis Hamilton rajongója volt. A Spanyol Nagydíj előtt a kisfiú videóüzenetben biztatta kedvencét, és megköszönte a neki küldött aláírt sapkát és macit.

Lewis Hamilton a Shaw család háza előtt parkoltatta le az autóját Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Gareth Fuller

Az M4 Sport cikke szerint Hamilton az őrangyalának nevezte a fiút, a győzelem után pedig a Shaw család háza előtt parkoltatta le versenyautóját a győzelmi trófeájával együtt. A fiú szülei elmondták: nagyon meghatódtak a pilóta és a csapat kedvességén.

Harry június 1-jén hunyta el örökre a szemét, a betegsége utolsó napjaiban már borzalmas fájdalmak gyötörték. Kétéves húga, Georgia talán nem is emlékszik majd rá. A szülők továbbra is folytatják az adománygyűjtést a Ewing-szindróma kutatására.

20 évesen hunyt el a ritka genetikai betegséggel küzdő lány, aki csak 9 hónaposnak tűnthttp://www.life.hu/drlife/20190605-20-evesen-hunyt-el-a-ritka-genetikai-betegseggel-kuzdo-lany-aki-csak-9-honaposnak-tunt.htmlNégy héttel korábban segítették a világra Brooke Megan Greenberget, az X-szindrómával született lányt. Húsz évesen hunyt el, de mindössze egy 9 hónapos gyermek fejlettségi szintjén állt. A betegség máig rejtély az orvosok előtt. Dr. Life--Balesete után 9 napig erekciója volt egy brit férfinakhttp://www.life.hu/drlife/20190604-balesete-utan-9-napig-erekcioja-volt-egy-brit-ferfinak.htmlEgy mopedbaleset miatt kilenc napig erekciója volt egy brit férfinak. Dr. Life--Kórházba került Majka kisfia Törökországbanhttp://www.life.hu/drlife/20190604-korhazba-kerult-majka-kisfia-torokorszagban.htmlNem alakul túl jól Majka és családja törökországi nyaralása. Marián, a műsorvezető nagyobbik fia kórházba került. Dr. LifeNémeth Kristóf édesanyja stroke-ot kapott, újra kellett tanulnia beszélnihttp://www.life.hu/drlife/20190603-nemeth-kristof-edesanyja-strokeot-kapott-ujra-kellett-tanulnia-beszelni.htmlStroke-ot kapott 15 évvel ezelőtt Németh Kristóf édesanyja. Egy megérzésnek és egy telefonhívásnak volt köszönhető, hogy nem történt meg a legrosszabb. A színész édesanyja felépült, van, amikor észre sem lehet venni, hogy újra kellett tanulnia beszélni. Dr. Life--HIV-fertőzést kaptak ketten a vámpírkezeléstőlhttp://www.life.hu/drlife/20190603-hiv-fertozest-kaptak-ketten-a-vampir-kezelestol.htmlRövid időn belül ketten is HIV-fertőzést kaptak az úgynevezett vámpírkezelés után. Dr. LifeOrigoEz lehet az oka annak, ha nem nő a szakálladhttp://www.life.hu/drlife/20190529-ez-lehet-az-oka-annak-ha-nem-no-a-szakallad.htmlNem mindenkinek nő dús szakálla, és ennek bizony többnyire hormonális okai vannak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.