Műteni kellett Medveczky Ilona szemét

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
operáció műtét Medveczky Ilona Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta halasztotta szürkehályogműtétjét Medveczky Ilona, azonban most rászánta magát. Jelenleg is kórházban fekszik a táncművész.

A kerti munkák miatt már többször elhalasztotta szürkehályogműtétjét Medveczky Ilona. Most rászánta magát, az esztergomi kórházban fekszik.

A jobb szemének operációja mindössze negyed óráig tartott, egy hónap múlva következik a bal. Ilona kétágyas szobában kapott helyet, a másik ágyon barátnője, Schobert Norbert édesanyja, Jutka fekszik. „Jutka 25 éve a legjobb barátnőm, mindennap beszélünk telefonon, gyakran összejárunk. Az örömünket és a bánatunkat is megosztjuk egymással. Őt régóta itt kezelik, és nagyon hálás vagyok, amiért ide, az esztergomi kórházba terelt engem is” – nyilatkozta a Blikknek Medveczky.

Medveczky Ilona szemét műteni kellett Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Ugyanúgy csinálhatok mindent, mint korábban, csak vízbe nem mehetek, így idén nyáron nem töltöm fel a kerti úszómedencét” – osztotta meg a lappal a nyári terveit a táncművész.

Schobert Norbert édesanyjának, Jutkának a cukorbetegségtől szemfenékbevérzései voltak, egy újabb lézeres kezelésre érkezett a klinikára. „Ilona olyan nekem, mint a testvérem, jóban, rosszban együtt vagyunk. A fiam az autójával szállíttatott ide minket, Norbi értünk is kocsit küld. Ilona nálam hagyta Szentendrén az autóját, onnan már elengedem egyedül” – mesélte a Blikknek Jutka.

Egy medence vízcserélő berendezése szippantotta ki a kislány beleit, de túléltehttp://www.life.hu/drlife/20190605-medence-vizcserelo-berendezese-szippantotta-ki-a-kislany-beleit-tulelte.htmlEgy súlyos baleset miatt gyomor nélkül él egy kislány. Dr. LifeOrigoRitka betegségben szenved Elio Figueredo, túl gyorsan nő a bőrehttp://www.life.hu/drlife/20190605-ritka-betegsegben-szenved-elio-figueredo-tul-gyorsan-no-a-bore.htmlTúl gyorsan nő a bőre, ami rögtön le is hámlik – a floridai Tampában élő 13 éves Elio Figueredo egy különleges betegségben szenved. Élete első három évében nem is láthatta az otthonát. Dr. Life--Az időjárás és a gyógyszerek is okozhatnak étvágytalanságothttp://www.life.hu/drlife/20190605-az-idojaras-es-a-gyogyszerek-is-okozhatnak-etvagytalansagot.htmlGyakran tapasztalod, hogy akár napokig, hetekig nem vagy éhes? Ennek számos oka lehet, amelyekre jobb odafigyelni. Dr. LifeThinkstockElhunyt a rákkal küzdő kisfiú, akinek Hamilton odaajándékozta az autójáthttp://www.life.hu/drlife/20190605-elhunyt-a-rakkal-kuzdo-kisfiu-akinek-hamilton-odaajandekozta-az-autojat.htmlA csontokból kiinduló daganatos betegséggel, Ewing-szindrómával küzdött az 5 éves Harry Shaw, aki a napokban elhunyt. A kisfiú imádta Lewis Hamilton Forma–1-es pilótát, aki nemrégiben neki ajándékozta az autóját és az egyik trófeáját. Dr. Life--Ez történik a szervezeteddel, ha túl sokat stresszelszhttp://www.life.hu/drlife/20190524-a-tul-sok-stressz-koetkezmenyei.htmlA stresszről pontosan tudjuk, hogy kifejezetten ártalmas, sőt manapság már számos betegséget is a stressz számlájára írnak az orvosok. De pontosan mit okoz a szervezetünkben a stressz jelenléte? Ennek jártunk utána. Dr. LifeOrigoEz lehet az oka annak, ha nem nő a szakálladhttp://www.life.hu/drlife/20190529-ez-lehet-az-oka-annak-ha-nem-no-a-szakallad.htmlNem mindenkinek nő dús szakálla, és ennek bizony többnyire hormonális okai vannak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.