Műteni kellett Medveczky Ilona szemét

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
operáció műtét Medveczky Ilona Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta halasztotta szürkehályogműtétjét Medveczky Ilona, azonban most rászánta magát. Jelenleg is kórházban fekszik a táncművész.

A kerti munkák miatt már többször elhalasztotta szürkehályogműtétjét Medveczky Ilona. Most rászánta magát, az esztergomi kórházban fekszik.

A jobb szemének operációja mindössze negyed óráig tartott, egy hónap múlva következik a bal. Ilona kétágyas szobában kapott helyet, a másik ágyon barátnője, Schobert Norbert édesanyja, Jutka fekszik. „Jutka 25 éve a legjobb barátnőm, mindennap beszélünk telefonon, gyakran összejárunk. Az örömünket és a bánatunkat is megosztjuk egymással. Őt régóta itt kezelik, és nagyon hálás vagyok, amiért ide, az esztergomi kórházba terelt engem is” – nyilatkozta a Blikknek Medveczky.

Medveczky Ilona szemét műteni kellett Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Ugyanúgy csinálhatok mindent, mint korábban, csak vízbe nem mehetek, így idén nyáron nem töltöm fel a kerti úszómedencét” – osztotta meg a lappal a nyári terveit a táncművész.

Schobert Norbert édesanyjának, Jutkának a cukorbetegségtől szemfenékbevérzései voltak, egy újabb lézeres kezelésre érkezett a klinikára. „Ilona olyan nekem, mint a testvérem, jóban, rosszban együtt vagyunk. A fiam az autójával szállíttatott ide minket, Norbi értünk is kocsit küld. Ilona nálam hagyta Szentendrén az autóját, onnan már elengedem egyedül” – mesélte a Blikknek Jutka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.