Galambos Lajos szerint jobb az elővigyázatosság: 5 milliárdos biztosítást kötött magára

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
életbiztosítás Galambos Lajos külföld utazás egészség Óvatos duhaj biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Sas József egy thaiföldi nyaraláson lett rosszul, Galambos Lajos úgy gondolta, jobb, ha minden létező biztosítást megköt, hogy elkerülje a hasonló helyzeteket. Ennek összege 5 milliárd forintra rúg. 

Ötmilliárdos életbiztosítást kötött magára Galambos Lajos, ha külföldre utazik. Erre pedig Sas József rosszulléte sarkallta, akit Thaiföldről kellett repülővel hazaszállítani.

Lagzi Lajcsi pedig nemrégiben lett rosszul a bírósági tárgyalásán, mentő vitte el. "Szó szerint összeomlottam a sok stressztől. A vérnyomásom 194-re szökött, amit injekcióval is csak több óra múltán tudtak 150 alá vinni. Azóta folyamatos kontrollra és kivizsgálásra járok, túl vagyok a CT-n, az MRI-n, az ultrahangon és különböző belgyógyászati szűréseken, de még hátra van egy ellenőrzés. Most azonban lekopogom; úgy tűnik, minden rendben van, csak vigyáznom kell magamra, és tartanom kell a súlyomat" – mesélte a Borsnak Galambos Lajos.

Galambos Lajos 5 milliárdos biztosítást kötött Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem ezen kell spórolni! Én minden kiegészítő biztosítást igénybe vettem, és mindenből a legjobbat választottam. A baleset-, az egészség- és utasbiztosításon felül életbiztosítást is kötöttem, aminek együttes összege ötmilliárd forintig megtéríti az egészségügyi kiadásaimat. Így ha netán szegény Sas Józsi sorsára jutnék – akit a thaiföldi nyaralásáról kellett repülőgéppel hazaszállítani –, akkor legalább a kiadások miatt nem kellene aggódnom" – fogalmazott Lagzi Lajcsi.

Szájszárazság: nehezebb legyűrni, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20190524-a-szajszarazsag-tunetei-es-kezelese.htmlA szájszárazság nagyon kellemetlen állapot, és sajnos többeket érint, mint gondolnánk. Utánajártunk, mi okozza, mi alapján csípheted nyakon, illetve milyen módon kezelheted. Dr. LifeOrigoKiderült, miért lett rosszul tárgyalásán Lagzi Lajcsi: lezárultak az orvosi vizsgálatokhttp://www.life.hu/drlife/20190611-kiderult-miert-lett-rosszul-targyalasan-lagzi-lajcsi-lezarultak-az-orvosi-vizsgalatok.htmlLagzi Lajcsi tárgyalásán esett össze, mostanra pedig kiderült hogy mi volt a rosszullét oka. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzakemberek szerint nem jó, ha naponta egy tojásnál többet eszünkhttp://www.life.hu/drlife/20190610-szakemberek-szerint-nem-jo-ha-naponta-egy-tojasnal-tobbet-eszunk.htmlSzakértők szerint hosszú távon káros lehet, ha naponta egynél több tojást fogyasztunk. Dr. LifeOrigoSzívrohamon átesett betegek felépülését segítheti az úgynevezett szívtapaszhttp://www.life.hu/drlife/20190604-szivrohamon-atesett-betegek-felepuleset-segitheti-az-ugynevezett-szivtapasz.htmlKutatók kifejlesztettek egy olyan tapaszt, ami segítheti a szívrohamon átesett emberek felépülését. Dr. LifeThinkstockSzagos tények: 9 dolog, amit nem tudtál a szellentésrőlhttp://www.life.hu/drlife/20190608-szagos-tenyek-9-dolog-amit-nem-tudtal-a-szellentesrol.htmlLehetnek hangosak és hangtalanok, szagosak és szagmentesek is: szervezetünk egyik legmegosztóbb funkciója a szellentés. Sokan nem beszélnek róla és vannak olyanok, akik viccet űznek belőle. Ennek ellenére fontos, hogy e tekintetben is odafigyeljünk a testünkre. Dr. Bakucz Tamás gasztroenterológus segít nekünk eligazodni a gázos kérdésekben. Dr. LifeOrigoMeg kellett operálni Damu Rolandothttp://www.life.hu/drlife/20190608-meg-kellett-operalni-damu-rolandot.htmlA színész komoly beavatkozáson esett át, a szemét kellett megműteni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.