Laár András a sérülése miatt nem gitározhat a nyári koncertjeiken

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Laár András sérülés koncert gitár autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbalesetet szenvedett májusban Laár András. A KFT együttes most az oldalán közölte: komolyabbak a sérülései, mint gondolták. Laár nem gitározhat az együttes nyári koncertjein.

"Laár Andris vállával sajnos nagyobb problémák vannak, mint az a baleset után tűnt. A mai orvosi vizsgálat során kiderült, hogy műteni kell. Erre hamarosan sor kerül. Gitároznia mostantól a felépüléséig nem szabad, a lekötött "Balatoni nyár" KFT-koncerteken vendégzenész veszi át ezt a szerepet tőle (a nevét napokon belül megtudjátok), de énekes-frontemberként ott lesz a színpadon" – írja a Facebookon közzétett közleményében a KFT együttes.

Azt is leírták, hogy ez alól néhány koncert képez majd kivételt, amelyeket sajnos le kell majd mondaniuk. Ezekről is hamarosan közölnek információt.

Sportolás közben megsérült Kulcsár Edina bokájahttp://www.life.hu/drlife/20190611-sportolas-kozben-megserult-kulcsar-edina-bokaja.htmlKulcsár Edina az Instagram-oldalán mutatta meg a követőinek, hogy megsérült a bokája: így szerezte a sebesülést. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoHátműtétje után ülve adott koncertet Phil Collinshttp://www.life.hu/drlife/20190611-hatmutetje-utan-ulve-adott-koncertet-phil-collins.htmlPhil Collins hátműtétjei után ülve adott koncertet. Dr. Life--Galambos Lajos szerint jobb az elővigyázatosság: 5 milliárdos biztosítást kötött magárahttp://www.life.hu/drlife/20190611-galambos-lajos-szerint-jobb-az-elovigyazatossag-5-milliardos-biztositast-kotott-magara.htmlMiután Sas József egy thaiföldi nyaraláson lett rosszul, Galambos Lajos úgy gondolta, jobb, ha minden létező biztosítást megköt, hogy elkerülje a hasonló helyzeteket. Ennek összege 5 milliárd forintra rúg. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzájszárazság: nehezebb legyűrni, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20190524-a-szajszarazsag-tunetei-es-kezelese.htmlA szájszárazság nagyon kellemetlen állapot, és sajnos többeket érint, mint gondolnánk. Utánajártunk, mi okozza, mi alapján csípheted nyakon, illetve milyen módon kezelheted. Dr. LifeOrigoFogat operáltak ki egy 13 éves kisfiú heréjébőlhttp://www.life.hu/drlife/20190611-fogat-operaltak-ki-egy-13-eves-kisfiu-herejebol.htmlNagyon ritka műtétre került sor Oroszországban: egy kisfiú heréjéből kellett kioperálni egy fogat. Dr. Life--Kiderült, miért lett rosszul a tárgyalásán Lagzi Lajcsi: lezárultak az orvosi vizsgálatokhttp://www.life.hu/drlife/20190611-kiderult-miert-lett-rosszul-targyalasan-lagzi-lajcsi-lezarultak-az-orvosi-vizsgalatok.htmlLagzi Lajcsi összeesett egy tárgyalásán, mostanra pedig kiderült, hogy mi volt a rosszullét oka. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.