Majka állapota rosszabbodott, lemondta a koncertjeit

Forrás: TV2 -
betegség koncert Majka egészség fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs minden rendben Majka hangszálaival. A rapper az összes e heti koncertjét lemondta. 

Ahogy mi is megírtuk: Majka a színpadon állva mondta el, nincs minden rendben a hangszálai egészségével. Az is lehet, hogy műteni kell.

Menedzsmentjének közleménye szerint a baj nagyobb, mint gondolták, erre a hétre minden fellépését le kell mondani – olvasható a Blikk oldalán.

"Sajnálattal kell közölnünk Majka menedzsmentjének tájékoztatását, miszerint a mai dunaújvárosi koncertje betegség miatt elmarad. Majka napok óta hangszálproblémákkal küzd, és a tegnap esti lelet alapján – az orvosa kifejezett kérésére – egy hétig minden fellépését le kellett mondania. Ezúton is szeretnénk minden kedves rajongótól és fesztiválozótól elnézést kérni, nem így terveztük mi sem. Majkának jobbulást kívánunk!" – olvasható a Dunaújvárosi Diák Köztársasági Napok oldalán. Ma ott lépett volna fel Majka.

Majka lemondta a koncertjeit Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.