Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen pózban alszol

személyiség alvás póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy bizony az alvási pozíció is árulkodik a személyiségünkről: ezt jelenti, ha hason, háton vagy az oldaladon alszol.

Nem is gondolnánk, de bizony az is sokat elárul rólunk, hogy milyen pózban alszunk – legalábbis dr. Lillian Glass testbeszédszakértő szerint. Mivel az alvási pózt nem tudjuk befolyásolni, elrejteni sem tudjuk, de csak azok láthatják, akiket ennyire közel engedünk magunkhoz.

Ezt árulja el rólad az, hogy milyen pózban alszol Forrás: Shutterstock

Ha a hasadon alszol

Ha ez a kedvenc pózod, és az esetek túlnyomó többségében így alszol, akkor kissé zárkózott személyiség vagy.

Ha a hátadon

Ez meglehetősen magabiztos pozíció, különösen akkor, ha mindezt kevés ruhában teszi az ember. Ezt a pózt veszik fel az állatok is, ha jól érzik magukat.

Ha magzatpózban pihensz

Ha így alszol, akkor valószínűleg kissé bizonytalan vagy, és biztonságra, védelemre vágysz. Akik így alszanak, keménynek tűnhetnek, de valójában érzékenyek.

Ha az oldaladon alszol

Ez a póz a hát és a magzat kombinációja, amennyiben így alszol, az az egyensúlyban tartásra utal – mind az ágyban, mind az életben.

Ha folyamatosan változtatod

Természetesen egyszerűen jelentheti a kényelmi pozíció keresését is, ugyanakkor nyugtalanságra is utalhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.