Vasvári Vivien kisfia megbetegedett: csúnya torokgyulladása van

Forrás: Viasat3 -
betegség Vasvári Vivien torokgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Viviennek nehéz éjszakája volt: a kisfia nagyon megbetegedett. 

Vasvári Vivien az Instagram-oldalán számolt be arról, milyen nehéz, aggodalmas éjszaka van mögötte. A kisfia ugyanis nagyon megbetegedett, és sehogyan sem sikerült levinni a lázát. Kiderült, hogy mi okozta.

Vasvári Viviennek nehéz éjszakája volt Forrás: Viasat3

"Negyven fokos láza volt reggel, indulni akartam az ügyeletre, de szerencsére ki tudott jönni házhoz az orvosunk. Kiderült, hogy nagyon durva, vírusos torokgyulladása van Edwardnak" – írta az Instagram-oldalán.

Sas József állapotáról nyilatkozott barátja, Baranyi László színművészhttp://www.life.hu/drlife/20190625-sas-jozsef-allapotarol-nyilatkozott-baratja-baranyi-laszlo-szinmuvesz.htmlSas Józsefet új intézménybe szállították át, itt már egyénileg foglalkoznak a gyógyulásával. Barátja, Baranyi László színművész már ott látogatta meg, és elárulta, hogy van most a színész. Dr. Life--Litauszki Róbert labdarúgó kislánya agyvelőgyulladást kapotthttp://www.life.hu/drlife/20190624-litauszki-robert-labdarugo-kislany-agyvelogyulladast-kapott.htmlA családi nyaraláson kapott agyvelőgyulladást az Újpest focistájának, Litauszki Róbertnek a hároméves kislánya, Lia. Dr. Life--Ez történik a vagináddal az idő múlásávalhttp://www.life.hu/drlife/20190624-ez-tortenik-a-vaginaddal-az-ido-mulasaval.htmlAz idő múlása bizony az összes testrészünkön meglátszik, így az intim terület sem ússza meg az öregedést. Látható és a szemek számára nem nyilvánvaló változásokon is átmegy a vaginánk. Ez történik odalent. Dr. LifeOrigoMaradona reagált arra a pletykára, miszerint Alzheimer-kórban szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20190624-maradona-reagalt-arra-a-pletykara-miszerint-alzheimerben-szenved.htmlDiego Maradona cáfolta azt a pletykát, miszerint Alzheimer-kórban szenved. Dr. Life--A hüvelygombát nem csak szex okozhatja - ezekre biztosan nem gondoltálhttp://www.life.hu/drlife/20190524-a-huvelygomba-kialakulasanak-okai.htmlValami baj van odalent? Azonnal a partnered hibáztatod? Ne tedd! A különböző hüvelyfertőzéseknek számos kiváltó oka lehet, és egyáltalán nem biztos, hogy szexuális úton sikerült szert tenned valamelyikre... Dr. LifeOrigoNicole Scherzinger bulimiás volthttp://www.life.hu/drlife/20190617-nicole-scherzinger-bulimias-volt.htmlŐszintén beszélt egészségügyi gondjáról egy interjúban Nicole Scherzinger. Az énekesnő bevallotta, hogy korábban bulimiás volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.