Gyomorszűkítő operációjáról vallott Király Linda

fogyás Király Linda gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda három hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, amire nagyon büszke. Idáig azonban hosszú út vezetett. Hormonális és pajzsmirigyproblémái miatt még egy pohár joghurttól és a léböjtkúráktól is hízott.

Az énekesnő, orvosával együtt, a TV2 Mokka című műsorában mesélt a gyomorszűkítő műtétek azon hatásáról, amiről kevesen tudnak. Linda esetében nem csak arról van szó, hogy kevesebbet eszik. Gyomra egy részének eltávolítása a hormonháztartására is jó hatással van. A gyógyszereit továbbra is szednie kell, de több problémája, mint például a vizesedés azonnal megszűnt a műtét után. Linda úgy fogalmazott, ez számára egy életmentő műtét volt.


Dr. Tizedes György plasztikai sebész elmondta, hogy az operáció után a páciensek nem tudnak annyit enni, ám a beavatkozásnak van egy sokkal lényegesebb része is ennél: „A gyomorfalban termelődő éhséghormon az agyban egy állandó evési késztetést okoz. Ki ne ismerné ugye pont a tévé előtt a nassolást, hogy na, még ezt-azt, de már nem is kell, mert már nem is éhes az ember. Ezt blokkoljuk, mert eltávolítjuk azt a területet, ami kihat a jóllakottság-hormonra, az inzulinra, az anyagcserére. Komplexül egy zseniális folyamat indul el.”

Kiköpött mása Sarolta hercegnőnek egy brit kislány: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-kikopott-masa-sarolta-hercegnonek-egy-brit-kislany.htmlEgy brit kislány szinte a megszólalásig hasonlít Sarolta hercegnőre. TV + SztárokOrigo18 éves lett Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20190702-18-eves-lett-kiszel-tunde-lanya-donatella.htmlMa ünnepli 18. születésnapját Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella. TV + SztárokOrigoGyökeresen megváltoztatta kislányuk, Szofi betegsége Caramel és Szilágyi Szilvi életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-gyokeresen-megvaltoztatta-kislanyuk-szofi-betegsege-caramel-es-szilagyi-szilvi-eletet.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvia elárulta, mennyire változtatta meg a család életét kislányuk, Szofi betegsége. TV + Sztárok--Csűrös Karola teljesen összetört férje halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-csuros-karola-teljesen-osszetort-ferje-halala-utan.htmlCsűrös Karola teljesen összetört férje halála után, éjjelente is alig alszik. TV + SztárokOrigoLánykérés történt Hugh Jackman fellépése közben – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-lanykeres-tortent-hugh-jackman-fellepese-kozben.htmlEgy rajongó Hugh Jackman segítségével kérte meg a barátnője kezét. TV + SztárokOrigoMegszólalt autóbalesete után Oszvald Marikahttp://www.life.hu/sztarok/20190702-megszolalt-autobalesete-utan-oszvald-marika.htmlHétvégén szenvedett autóbalesetet Oszvald Marika. A színésznő kocsijába az M0-s autóúton, Törökbálint közelében egy másik jármű hátulról ütközött bele, a szalagkorlátnak lökve őt ezzel. Marikát sokkos állapotban, mentővel szállították kórházba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.