Cseke Katinka testképzavarral küzd: szoknia kell a tükörképét

fogyás testképzavar Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka 30 kilótól szabadult meg, de még nem szokott hozzá új kinézetéhez: meglepődik a tükörképétől. 

Cseke Katinka sokáig küzdött súlyfeleslegével, de végre sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól. A színésznő azonban még nem szokott hozzá új tükörképéhez.

Cseke Katinka 30 kilót fogyott, de még nem szokta meg a tükörképét Forrás: Facebook/Katinka Cseke

Olyan, mintha egy másik ember lenne ott. Ez is egyfajta testképzavar,

Ripostnak„Persze, ha úgy alakul, nem állok ellen, de most nagyon sok dolgom van, leginkább meg kell ismerkednem az új Katinkával”

Autóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceghttp://www.life.hu/drlife/20190703-autobalesetet-szenvedett-gabor-zsazsa-ozvegye-frederic-von-anhalt-herceg.htmlAutóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg: azonnal kórházba szállították.Dr. LifeOrigo5 dolog, amit tudnod kell a szájhigiéniáról http://www.life.hu/drlife/20190625-5-dolog-amit-tudnod-kell-a-szajhigieniarol-afta.htmlA rossz lehelet sokaknak okoz problémát, a kiváltó okai pedig többfélék lehetnek. Előfordul, hogy belső szervi megbetegedések állnak a hátterében, de a leggyakoribb okai a nem megfelelő szájhigiéniában keresendők, így könnyen orvosolhatók. Cikkünkben körüljárjuk, mit tehetünk azért, hogy a szájüregünk minél "tisztább", baktériummentesebb legyen. Dr. LifeOrigoNicole Kidman arca teljesen eltorzult a sok plasztikai beavatkozástól – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190702-nicole-kidman-arca-teljesen-eltorzult-a-sok-plasztikai-beavatkozastol-foto.htmlNicole Kidman jelenleg egy filmfesztiválon tartózkodik Olaszországban. Az egykor gyönyörű, szoborszépségű színésznőre rá sem lehet ismerni. Mit tett magával? Dr. Life--Mellimplantátuma mérgezte hat évig a brit nőt: csaknem az életébe kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190702-mellimplantatuma-mergezte-hat-evig-a-brit-not-csaknem-az-eletebe-kerult.htmlHat éven keresztül mérgezte mellimplantátuma a brit pincérnőt. Dr. LifeThinkstockGyomorszűkítő operációjáról vallott Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190702-gyomorszukito-operaciojarol-vallott-kiraly-linda.htmlKirály Linda három hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, amire nagyon büszke. Idáig azonban hosszú út vezetett. Hormonális és pajzsmirigyproblémái miatt még egy pohár joghurttól és a léböjtkúráktól is hízott. Dr. Life--Sokat tehetsz életmódváltással a premenstruációs tünetek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190616-mozgassal-taplalkozassal-a-pms-ellen.htmlFelmérések szerint a termékeny korú nőknek legalább a fele szenved az úgynevezett premenstruációs szindróma (PMS) tüneteitől. A panaszok a menzesz előtti napokban jelentkeznek, gyakran már 7-10 nappal korábban. Van, akinél csak enyhe közérzetromlás érezhető, mások életét azonban hangulatingadozás, feszültség, mellfeszülés, puffadás, falásrohamok keserítik meg. A jó hír, hogy minderre van megoldás: a "titok" az életmódváltásban rejlik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.