Sas József állapotáról nyilatkozott: nem tud járni, de bízik a gyógyulásban

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Sas József állapot gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József sztrókja után először nyilatkozott állapotáról: bízik a gyógyulásában.

Sas József thaiföldi nyaralásán szenvedett sztrókot, azóta több intézményben kezelték. A humorista szerencsére egyre jobban van, de járni még nem tud, tolószékben közlekedik.
„Szeretnék hazamenni minél gyorsabban” – mondta a Story magazinnak hozzátéve, rengeteg erőt ad neki az a sok szeretet, amit az ismerőseitől, barátaitól kap.

A járás még nem megy, egyelőre sehogyan sem, de segítséggel kikászálódom a kerekesszékből.

Tíz kilót fogyott, kevés az ereje. De lassan, egészen lassan javul az állapota. (...) Talán csak a Jóisten tudja, hogy a férjem mikor állhat talpra, ha talpra állhat egyáltalán. Ő hisz benne, és én a magam erejével támogatom” –

Sas József állapotáról nyilatkozott Forrás: Story
A német orvosok már nem kötelesek megmenteni azt, aki véget akar vetni az életénekhttp://www.life.hu/drlife/20190703-a-nemet-orvosok-mar-nem-kotelesek-megmenteni-azt-aki-veget-akar-vetni-eletenek.htmlNem kötelesek az orvosok megmenteni azokat az embereket, akik már nem akarnak tovább élni. A döntést a német legfelsőbb bíróság lipcsei büntetőjogi tanácsa hozta szerdán – adta hírül az MTI. Dr. Life--Rosszul lett és meghalt egy csecsemő Császártöltésenhttp://www.life.hu/drlife/20190703-rosszul-lett-es-meghalt-egy-csecsemo-csaszartoltesen.htmlBorzalmas tragédia történt ma reggel Császártöltésen: rosszul lett egy kisbaba, és sajnos a mentősök sem tudták megmenti az életét. Dr. LifeOrigoCseke Katinka testképzavarral küzd: szoknia kell a tükörképéthttp://www.life.hu/drlife/20190703-cseke-katinka-testkepzavarral-kuzd-szoknia-kell-a-tukorkepet.htmlCseke Katinka 30 kilótól szabadult meg, de még nem szokott hozzá új kinézetéhez: meglepődik a tükörképétől. Dr. LifeThinkstockAutóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceghttp://www.life.hu/drlife/20190703-autobalesetet-szenvedett-gabor-zsazsa-ozvegye-frederic-von-anhalt-herceg.htmlAutóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg: azonnal kórházba szállították. Dr. LifeOrigo5 dolog, amit tudnod kell a szájhigiéniáról http://www.life.hu/drlife/20190625-5-dolog-amit-tudnod-kell-a-szajhigieniarol-afta.htmlA rossz lehelet sokaknak okoz problémát, a kiváltó okai pedig többfélék lehetnek. Előfordul, hogy belső szervi megbetegedések állnak a hátterében, de a leggyakoribb okai a nem megfelelő szájhigiéniában keresendők, így könnyen orvosolhatók. Cikkünkben körüljárjuk, mit tehetünk azért, hogy a szájüregünk minél "tisztább", baktériummentesebb legyen. Dr. LifeOrigoNicole Kidman arca teljesen eltorzult a sok plasztikai beavatkozástól – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190702-nicole-kidman-arca-teljesen-eltorzult-a-sok-plasztikai-beavatkozastol-foto.htmlNicole Kidman jelenleg egy filmfesztiválon tartózkodik Olaszországban. Az egykor gyönyörű, szoborszépségű színésznőre rá sem lehet ismerni. Mit tett magával? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.