Szandi egy lovasbaleset következtében három napig kómában feküdt

Forrás: Insta /Szandi -
kóma baleset Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mélyinterjúban árulta el Szandi, hogy 17 évesen három napig kómában volt.

Amatőr zsokéként érte baleset Szandit, aki ennek következtében agyzúzódást szenvedett és kómába esett három napra.

Szandit 17 évesen lovasbaleset érte Forrás: Insta /Szandi

„Gyerekkorom óta mindig sportoltam, mozogtam valamit. Amatőr zsokéként 17 éves koromban baleset ért, három napig voltam kómában, agyzúzódásom volt. Szerintem a Jóisten látta, hogy most kell eldőlnie annak, a sport vagy az éneklés lesz-e a jövőm, és ő tudta, mire szánt engem. Szerintem azért ért ez a baleset, hogy elgondolkozzam, mi szeretnék lenni, hisz akkor már négy lemezem volt, éppen készült az ötödik.”

Megdöbbentő dolog derült ki Szandi kapcsolatáról: nem indult könnyen

Szandi és férje, Bogdán Csaba első látásra egymásba szerettek, habár az énekesnő szülei nem rajongtak a kapcsolatért. Az idő azonban őket igazolta, hiszen már hosszú évek óta kitartanak egymás mellett. A kapcsolatuk azonban nem indult könnyen, kétszer is szakítottak.

Komolyan megsérült Gelencsér Timi – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190704-komolyan-megserult-gelencser-timi.htmlAz Exatlon Hungary egykori versenyzője, Gelencsér Timi csúnyán megsérült. Dr. LifeOrigoSas József állapotáról nyilatkozott: nem tud járni, de bízik a gyógyulásbanhttp://www.life.hu/drlife/20190704-sas-jozsef-allapotarol-nyilatkozott-nem-tud-jarni-de-bizik-a-gyogyulasban.htmlSas József sztrókja után először nyilatkozott állapotáról: bízik a gyógyulásában. Dr. Life--A német orvosok már nem kötelesek megmenteni azt, aki véget akar vetni az életénekhttp://www.life.hu/drlife/20190703-a-nemet-orvosok-mar-nem-kotelesek-megmenteni-azt-aki-veget-akar-vetni-eletenek.htmlNem kötelesek az orvosok megmenteni azokat az embereket, akik már nem akarnak tovább élni. A döntést a német legfelsőbb bíróság lipcsei büntetőjogi tanácsa hozta szerdán – adta hírül az MTI. Dr. Life--Mellimplantátuma mérgezte hat évig a brit nőt: csaknem az életébe kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190702-mellimplantatuma-mergezte-hat-evig-a-brit-not-csaknem-az-eletebe-kerult.htmlHat éven keresztül mérgezte mellimplantátuma a brit pincérnőt. Dr. LifeThinkstockSokat tehetsz életmódváltással a premenstruációs tünetek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190616-mozgassal-taplalkozassal-a-pms-ellen.htmlFelmérések szerint a termékeny korú nőknek legalább a fele szenved az úgynevezett premenstruációs szindróma (PMS) tüneteitől. A panaszok a menzesz előtti napokban jelentkeznek, gyakran már 7-10 nappal korábban. Van, akinél csak enyhe közérzetromlás érezhető, mások életét azonban hangulatingadozás, feszültség, mellfeszülés, puffadás, falásrohamok keserítik meg. A jó hír, hogy minderre van megoldás: a "titok" az életmódváltásban rejlik. Dr. LifeOrigoRitka betegségben szenved egy édesanya: várandóssága alatt veszítette el a hallásáthttp://www.life.hu/drlife/20190701-ritka-betegsegben-szenved-az-edesanya-varandossaga-alatt-veszitette-el-hallasat.htmlVárandóssága alatt veszítette el a hallása jó részét Kate Llewellyn-Waters. Először az orvosok sem vették észre, hogy a halláskárosodás és a terhesség között kapcsolat van, ám végül a ritka rendellenességgel, otoszklerózissal diagnosztizálták. Csak egy nagyon veszélyes műtéttel tudnának rajta segíteni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.