Kovács Kati a nagy hőségben is teniszezik: féltik az orvosok

Forrás: MTVA -
szívroham hobbi orvos tenisz Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem vigyáz jobban magára, akár szívinfarktust is kaphat a rekkenő hőségben teniszező Kovács Kati.

Kovács Kati imád teniszezni, és hobbijáról a rekkenő hőségben sem hajlandó lemondani.

Nem tagadom, imádom ezt a nagy meleget. Bár sok ismerősöm panaszkodik a kibírhatatlan, már-már pokoli hőségre, azért én ütőt ragadok. Olyan is volt, hogy majdnem negyven fok volt a napon, amikor játszottam, de bevallom, cseppet sem zavar” – mondta el a Ripostnak.

Kovács Kati nyáron sem hagy fel hobbijával Forrás: MTVA

Orvosa figyelmeztette a 74 éves énekesnőt, jobban kellene magára vigyáznia, különben nagy baja történhet.

Ilyen extrém időjárási körülmények között nagyon veszélyes az intenzív mozgás, legfeljebb a kora reggeli vagy az esti órákban ajánlott. Nemcsak az ultraibolya-sugárzás miatt, hanem azért is, mert vérnyomáskiugrástól is tartani kell. Le is eshet, de drasztikusan fel is mehet az illető vérnyomása. Legrosszabb esetben pedig akár szívinfarktus is előfordulhat” – mondta el a lapnak dr. Bense Tamás háziorvos.

Lediplomázott Bajor Imre lánya, Lilihttp://www.life.hu/sztarok/20190705-lediplomazott-bajor-imre-lanya-lili.htmlElvégezte a színművészeti szakot Bajor Imre nagylánya, Lili. TV + Sztárok--Földes Eszter búcsúzik egy szerepétől: átadja a stafétáthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-foldes-eszter-bucsuzik-egy-szerepetol-atadja-a-stafetat.htmlFöldes Eszter Facebook-oldalán búcsúzott egy számára sokat jelentő szereptől: úgy érzi, itt az ideje, hogy fiatalabb színésznőknek adja át a stafétát.TV + SztárokOrigoSchobert Norbi meglepte Rubint Rékát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-schobert-norbi-meglepte-rubint-rekat.htmlSchobert Norbi megint könnyeket csalt Rubint Réka szemébe: megható videó.TV + SztárokOrigoPamela Anderson állítja, exvőlegénye, Adil Rami bántalmaztahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-pamela-anderson-allitja-exvolegenye-adil-rami-bantalmazta.htmlPamela Anderson állítja, korábbi vőlegénye, Adil Rami bántalmazta őt. TV + Sztárok--Robert Irwin, a Krokodilvadász fia ugyanazt az állatot eteti, mint az apja – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-steve-irwin-a-krokodilvadasz-fia-ugyanazt-az-allatot-eteti-mint-apja.htmlRobert Irwin, a Krokodilvadász fia megható fotót posztolt: ugyanazt a krokodilt eteti, mint az édesapja. TV + SztárokOrigoNapokig Osvárt Andreával élt Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-napokig-osvart-andreaval-elt-dobrady-akos-mikor-menyasszonya-volt.htmlHárom napig élt Osvárt Andreával Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt. Elmesélték, hogyan is történt a dolog. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.