Balesete után újra kórházba került Zana József, Ganxsta Zolee édesapja

Forrás: TV2 -
Ganxsta Zolee agyérgörcs mozgólépcső Zana József baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József most épült fel abból a balesetből, amiért a BKV-t okolja, ám most ismét kórházba került. Mentővel szállították a Szent János kórház intenzív osztályára.

"Egy jóbarátom ürömi házában kártyáztunk, amikor egyszer csak nagyon szédülni kezdtem. Mondták, hogy pihenjek le egy picit, utána biztos jobb lesz. Sajnos nem így történt, még jobban forgott velem a világ, ezért azonnal mentőt hívtak. Behoztak a János kórházba, ahol nagyon alaposan kivizsgáltak, majd megállapították, hogy agyérgörcsöm volt" – mesélte a színész a Blikknek.

Zana József úgy döntött, nem marad a kórházban, és egy éjszaka után a saját felelősségére hazament. Azt mondja, nagyon kedves volt vele mindenki, nem volt panasza az ellátásra, de nem bírja azt a közeget. Lehangolttá teszi, és aludni sem tud.

Zana József megint kórházba került Forrás: TV2

Ganxsta Zolee édesapja azt gondolja, hogy a korábbi balesetnek köze van a mostani rosszulléthez. A Dózsa György úti metrómegálló mozgólépcsőjén, két szatyorral felpakolva esett el. Most kártérítést követel. A BKV-nál azonban azt mondják, hogy az eset nem teljesen úgy történt, ahogy azt Zana állítja, és ezt videóval is tudják igazolni.

"Nem vagyok orvos, ezért száz százalékra nem tudom kijelenteni, hogy a metrós zuhanásom miatt lett agyérgörcsöm. De az biztos, az orvosok is azonnal azt kérdezték, hogy mostanában történt-e velem valami. Remélem, mostantól már csak jó dolgok érnek ezen a nyáron, és végre dolgozni is tudok" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.