Pécsi Ildikó szeretne szervdonor lenni a halála után

Forrás: TV2 -
halál szervdonor Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon megy keresztül Pécsi Ildikó. A volt menyével, Pártos Csillával való lakásügy után most férje, Szűcs Lajos került kórházba. A színésznő arról beszélt, mit tervez a testével a saját halála után.

Hosszú ideig tartott lakásvitája Pécsi Ildikónak volt menyével, Pártos Csillával. Bár a bírósági végzés ellenére unokája, Csabika még mindig nem költözött ki az ingatlanból. A színésznő idegeit és egészségét megviselték a történtek.

Még mindig nem nyugodhat meg, hiszen a férje, Szűcs Lajos betegsége is kiújult, újra kórházba kellett feküdnie. Pécsi Ildikó a Ripostnak azt mondta, nem foglalkozik a saját korával, de azt már eldöntötte, hogy halála után felajánlja a saját testét szervdonornak.

Pécsi Ildikó szeretne szervdonor lenni a halála után Forrás: TV2

"Mindig is fontos volt számomra, hogy segítsek embertársaimon, hogy a nemes ügyek mellé álljak. Ezért is döntöttem úgy, hogy szervdonor leszek, ha úgy hozza az élet. Tudom, már nem vagyok fiatal, de a nehézségek ellenére próbálok odafigyelni magamra" – árulta el a lapnak Pécsi Ildikó.

Ha arról szeretnél olvasni, ki lehet ma Magyarországon szervdonor, olvasd el korábbi cikkünket ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.