Inzulinrezisztens Zimány Linda, és a pajzsmirigyével is gondok vannak

Forrás: Instagram/lindazimany
Forrás: Instagram/lindazimany -
inzulinrezisztencia Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel nem úgy alakult a teste, ahogy szerette volna és megszokta, Zimány Linda orvoshoz fordult. Kiderült, szénhidrátanyagcsere-betegsége van, inzulinrezisztens. 

„Mindig is sokat sportoltam és helyesen táplálkoztam, fél évvel ezelőtt azonban nem alakult úgy a testem, ahogyan azt szerettem volna. Elmentem egy kivizsgálásra, ahol az orvosok megállapították, hogy inzulinrezisztens vagyok, pajzsmirigy-alulműködésem van, ami komoly gondokat okozott a mindennapokban. Gyenge volt a hajam és a körmöm, irreálisan száraz volt a bőröm, illetve emésztési problémáim és fejgörcseim voltak, ami miatt napokig nem tudtam otthonról kimozdulni. Szerencsére az endokrinológusom felírta a megfelelő gyógyszereket, így egy hónapja már sokkal jobban vagyok" – mondta el a Lokálnak Linda.

Forrás: Instagram/lindazimany

Szorongással küzd Köllő Babetthttp://www.life.hu/drlife/20190709-szorongassal-kuzd-kollo-babett-tulvallalja-magat.htmlHajlamos túlhajtani magát a Feleségek luxuskivitelben sztárja. Dr. LifeOrigoA koponyasérülést túlélt német színész, Samuel Koch esete adhat reményt Schumachernekhttp://www.life.hu/drlife/20190709-koponyaserulest-tulelt-nemet-szinesz-samuel-koch-esete-adhat-remenyt-michael-schumachernek.htmlEgy hozzá hasonló súlyos koponyasérülést túlélt német színész gyógyulása adhat reményt Michael Schumachernek, írja a német InTouch magazin. A most 31 éves Samuel Koch-t 2010 decemberében érte baleset, nyaktól lefelé lebénult. Az orvosok nem bíztak benne, hogy rendbe jön, de ma már állni is tud. Dr. Life--70 kilós lábbal élt a nő: életmentő műtétet hajtottak végre rajtahttp://www.life.hu/drlife/20190707-70-kilos-labbal-elt-a-no-jamila-coleman-eletmento-mutetet-hajtottak-vegre-rajta.htmlHosszú éveken keresztül nem tudott mozogni a 27 éves Jamila Coleman. A lába nyiroködéma miatt 70 kilót nyomott, és egyre súlyosabb lett az állapota. Végül életmentő műtét segített rajta, ma újra jár. Dr. LifeOrigoHáromszor annyi elhízott ember van, mint 1975-benhttp://www.life.hu/drlife/20190706-haromszorosara-nott-az-elhizottak-aranya-vilagszerte-1975-ota.htmlAz étrend változása, a mozgáshiány és a genetika is szerepet játszik abban, hogy a háromszorosára nőtt az elhízott felnőttek aránya világszerte 1975 óta – állapították meg norvég kutatók egy nagyszabású, több mint százezer fős tanulmányban. Dr. LifeOrigo4 tényező, amiért még jobban csípnek a szúnyogokhttp://www.life.hu/drlife/20190706-4-tenyezo-amiert-meg-jobban-csipnek-a-szunyogok.htmlAhogy arról már írtunk, bizonyos vércsoportokat jobban kedvelnek a szúnyogok, ezért amíg valakit szinte alig-alig csípnek meg, mások egész nyáron vakaróznak. A vércsoporton kívül azonban van még néhány tényező, amelyekkel magunkhoz vonzzuk a kellemetlenkedő vérszívókat. Dr. Life--Allergiás tünetekkel küzdesz? Így tégy ellenük a nyaralásod alatthttp://www.life.hu/drlife/20190616-allergias-tunetekkel-kuzdesz-igy-tegy-ellenuk-a-nyaralasod-alatt.htmlAz allergia sok ember életét megkeseríti, így kellő körültekintés híján a nyaralásunkat is tönkreteheti. Persze, nem feltétlenül kell ennek így lennie, az allergiás betegek számára a nyaralásra, utazásra való felkészülés fontos része a nyaralóhely és az időpont kiválasztása, és természetesen a gyógyszerünket se hagyjuk otthon. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.