Rákkal diagnosztizálták a sztárfocista, Radja Nainggolan feleségét

betegség radja nainggolan rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz időszak előtt áll Claudia Lai, az olasz Internazionale focistájának felesége. A nőnél rákot diagnosztizáltak.

Az olasz Internazionale belga focistájának, Radja Nainggolannak a feleségénél rákot diagnosztizáltak. A kétgyermekes anyuka közösségi oldalán számolt be arról, hogy hamarosan megkezdi a kemoterápiás kezelését.

Már egy hónapja, hogy arra gondolva kelek fel reggelente, ez csak egy rémálom. Egy hónapja, hogy reggel felkelek, és rájövök, hogy rémálomban élek. Reméltem, hogy ez a nap annyira későn jön el, amennyire csak lehet, de nem így történt. A napok elszálltak, ahogyan a boldogságom is. Mától új fejezet kezdődik az életemben, a kemoterápiáé” – írta a nő. Hozzátette, felveszi a harcot a rettegett kór ellen.

Kellemetlen beavatkozáson van túl Stohl Luca – így csökkenti a fájdalmaithttp://www.life.hu/drlife/20190711-stohl-luca-kihuzatta-bolcsessegfogat.htmlA fogorvos sokaknak a rémálma, különösen ha foghúzásról van szó. Utóbbi érzést már Stohl András lánya, Luca is jól ismeri, néhány napja ugyanis kihúzták a bölcsességfogát. Dr. Life--Műteni kellett Pesuth Ritát – ezért volt szükség a beavatkozásra http://www.life.hu/drlife/20190711-pesuth-rita-kick-box-vilagbajnok-terdet-muteni-kellett.htmlA hatszoros kick-box világbajnok, Pesuth Rita sokáig halogatta, de végül belátta, hogy beavatkozásra van szüksége a sport miatt komoly terhelésnek kitett térdének. Dr. LifeOrigoSas József lánya nyilatkozott a színész állapotáról: egyre jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20190711-sas-jozsef-lanya-nyilatkozott-a-szinesz-allapotarol-egyre-jobban-van.htmlMég mindig kórházban lábadozik Sas József színész, humorista kétoldali stroke-ja után. Most lánya nyilatkozott az állapotáról. Azt mondja, egyre jobban van és egyre magabiztosabb lesz édesapja. Dr. Life--Megküzdött a rákkal Urbán Erika, Kabos László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20190711-megkuzdott-a-rakkal-urban-erika-kabos-laszlo-ozvegye.htmlA hét évvel ezelőtt beültetett fogimplantátumának környéke rákosodott el Urbán Erikának, Kabos László özvegyének. A színésznő elképzelhetetlen kínokat élt át, eltávolították az alsó állkapcsát, és bordájából építettek újat. Dr. LifeOrigoDaganatos betegség miatt operálták meg Csernus Imréthttp://www.life.hu/drlife/20190710-daganatos-betegseg-miatt-operaltak-meg-csernus-imret.htmlCsernus Imre a Mokkának nyilatkozott az operáció után. Elmondta, figyelmeztetésként tekint a betegségére. Dr. LifeOrigoErős fájdalmakkal küzd autóbalesete óta Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20190710-eros-fajdalmakkal-kuzd-autobalesete-ota-oszvald-marika-jaszai-maridijas-szubrett.htmlAz M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet másfél hete Oszvald Marika. Bordatörése van, nagy fájdalmak gyötrik: fájdalomcsillapítót szed, ülve alszik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.