Kellemetlen beavatkozáson van túl Stohl Luca – így csökkenti a fájdalmait

bölcsességfog fogorvos Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogorvos sokaknak a rémálma, különösen ha foghúzásról van szó. Utóbbi érzést már Stohl András lánya, Luca is jól ismeri, néhány napja ugyanis kihúzták a bölcsességfogát. 

Pihenéssel és egy kis ágynyugalommal vészelte át Stohl Luca a bölcsességfoga eltávolítását. A fájdalom ellen pedig – ahogy az Insta-storyban is megosztotta – bevetette a jégzselét, illetve egy kis figyelemelterelésként filmnézéssel vészelte át a foghúzás utáni órákat.

Stohl Luca bölcsességfogát eltávolították Forrás: sajtoszoba.tv
Műteni kellett Pesuth Ritát! Ezért volt szükség a beavatkozásra http://www.life.hu/drlife/20190711-pesuth-rita-kick-box-vilagbajnok-terdet-muteni-kellett.htmlA hatszoros kick-box világbajnok, Pesuth Rita sokáig halogatta, de végül belátta, hogy beavatkozásra van szüksége a sport miatt különös terhelésnek kitett térdének. Dr. LifeOrigoSas József lánya nyilatkozott a színész állapotáról: egyre jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20190711-sas-jozsef-lanya-nyilatkozott-a-szinesz-allapotarol-egyre-jobban-van.htmlMég mindig kórházban lábadozik Sas József színész, humorista kétoldali stroke-ja után. Most lánya nyilatkozott állapotáról. Azt mondja, egyre jobban van és egyre magabiztosabb lesz édesapja. Dr. Life--Erős fájdalmakkal küzd autóbalesete óta Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20190710-eros-fajdalmakkal-kuzd-autobalesete-ota-oszvald-marika-jaszai-maridijas-szubrett.htmlAz M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet másfél hete Oszvald Marika. Bordatörése van, nagy fájdalmak gyötrik: fájdalomcsillapítót szed, ülve alszik. Dr. LifeOrigoInzulinrezisztens Zimány Linda, és a pajzsmirigyével is gondok vannakhttp://www.life.hu/drlife/20190710-inzulinrezisztens-zimany-linda.htmlMivel nem úgy alakult a teste, ahogy szerette volna és megszokta, Zimány Linda orvoshoz fordult. Kiderült, szénhidrátanyagcsere-betegsége van, inzulinrezisztens. Dr. LifeOrigoSipos Péter elmondta, hogyan halt meg Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagjahttp://www.life.hu/drlife/20190708-sipos-peter-elmondta-hogyan-halt-meg-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-tagja.htmlSipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy tagja pár nappal a tragédia előtt találkozott az együttes egykori gitárosával, Ambrus Zoltánnal. A férfi akkor már kórházban volt. Dr. Life--Eddig 54 milliót költött plasztikára, a családja fél, hogy ebbe fog belehalni a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20190708-kristen-snider-a-plasztika-megszallotja-csaladja-fel-hogy-belehae.htmlA 28 éves fiatal lány eddig 54 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikára, és még rengeteg terve van. A családja azonban aggódik, hogy a következő műtétekbe már belehal. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.