Sári Évi megbetegedett, le kellett mondania a koncertjét

betegség lemondás Sári Évi koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hírt osztott meg rajongóival Sári Évi. Le kellett mondania a koncertjét. 

Le kellett mondania a koncertjét Sári Évinek. A teste jelzett, hogy kimerült, napokig tartó némaságra ítélték az orvosok.

"Kicsit húzós volt az elmúlt pár hét, a testem pedig jelezte, hogy kér egy kis pihenőt. A hangszalagjaimnak pár nap nyugalomra van szüksége, ezért a legnagyobb sajnálatomra muszáj volt lemondanom a ma esti zenélést" – írta bejegyzésében Sári Évi.

Szerencsére sikerül kárpótolnia a rajongóit, találtak egy másik időpontot a koncert pótlására.

Az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát egészséges életmóddal csökkenthetjükhttp://www.life.hu/drlife/20190715-az-alzheimer-kor-kialakulasanak-kockazatat-egeszseges-eletmoddal-csokkenthetjuk.htmlAkkor is csökkenthetjük az Alzheimer-kór és a demencia más formáinak kockázatát, ha a betegség kialakulásának rizikóját genetikai tényezők növelik. Nem kell hozzá sokat tennünk.Dr. Life--Piócát találtak egy 65 éves nyugdíjas torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20190714-piocat-talaltak-egy-65-eves-nyugdijas-torkaban.htmlVért köhögött egy nő, és úgy érezte, valami mozog a torkában, ezért orvoshoz fordult: ezt találták ott a doktorok. Dr. LifeOrigoMajka különböző kezelések miatt nem tudja minden koncertjét megtartanihttp://www.life.hu/drlife/20190714-majka-kulonbozo-kezelesek-miatt-nem-tudja-minden-koncertjet-megtartani.htmlA rajongók nagyon várják, hogy hallhassák Majkát élőben, de nem minden koncertet tud megtartani. Dr. LifeOrigoÍgy van most, agyérgörcse után Zana József színészhttp://www.life.hu/drlife/20190714-igy-van-most-agyergorcse-utan-zana-jozsef-szinesz.htmlZana Józsefet agyérgörccsel szállították kórházba nemrégiben. A színész azonban az első éjszaka után saját felelősségére elhagyta a kórházat: elmondása szerint jól van. Dr. LifeOrigoEgyre többeknek okoz panaszt az időjárás-változáshttp://www.life.hu/drlife/20190713-egyre-tobbeknek-okoz-panaszt-az-idojarasvaltozas.htmlEgyre többeknek okoz panaszt az időjárás-változás – mondta Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. Dr. Life--Így szabadulhatsz meg az allergiás kötőhártya-gyulladástólhttp://www.life.hu/drlife/20190627-igy-szabadulhatsz-meg-az-allergias-kotohartya-gyulladastol.htmlA szemünk talán a legfontosabb érzékszervünk, a betegsége ezért rengeteg kellemetlenséggel és akár súlyos következményekkel járhat. Az egyik leggyakoribb probléma a kötőhártya-gyulladás, amellyel valamilyen formában szinte minden ember találkozik élete során. Tavasszal és nyáron különösen nagy az esély a kialakulására, a levegőben szálló pollenek ugyanis könnyen allergiás kötőhártya-gyulladást okozhatnak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.