Boros Lajos eladja egyik ingatlanát, drága a gyógykezelése

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
gyógyszer ingatlan Boros Lajos kezelés eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyógyulás útjára lépett Boros Lajos, ám a gyógykezelés egyre többe kerül. Emiatt komoly döntést kellett hoznia. 

„Üzemszerűen működnek a beépített gépek” – jelentette ki Boros Lajos a Mokka stúdiójában. A rádiós műsorvezető szívbillentyűműtéte után a gyógyulás útjára lépett. Gyógytornász segíti abban, hogy megerősödjön. Mint mondta: egy emeletet már lépcsőzni is tud.

Elárulta: az évek alatt takarékoskodott, hiszen nem akar fiai terhére lenni. Ám a gyógykezelés sokba kerül, számos gyógyszert szed. Évekkel ezelőtt terveztek építeni egy családi házat Veresegyházon, már a tervek is elkészültek.

„Most örömmel fedeztük fel, hogy ha megszabadulnánk ettől a telektől, ezzel két-három évre nem kellene senkire se támaszkodni – mesélte Boros Lajos. – Én már azon is gondolkoztam, hogy mi éri meg. Engem gyógykezelni vagy hagyni a francba a gyógykezelést. Tudok-e én annyit produkálni, hogy visszaadjak ezekből a befektetésekből” – mosolygott a rádiós. Hozzátette: kiderült, hogy tud produkálni, hiszen Woodstock kapcsán készítenek egy hatórás műsort egy Magyarországon élő amerikai fiatalember ötlete alapján.

„Most már nagyon nagy izgalom van, szervezés van, és toljuk egymásra a feladatokat” – nevetett a műsorvezető.

Shannen Doherty remekül néz ki, újra forgathttp://www.life.hu/drlife/20190716-shannen-doherty-remekul-nez-ki-ujra-forgat.htmlMegküzdött a rákkal Shannen Doherty színésznő. Rajongói szerint gyönyörűbb, mint valaha. Dr. Life--Minden, amit a cikluszavarról tudni érdemeshttp://www.life.hu/drlife/20190627-minden-amit-a-cikluszavarrol-tudni-erdemes.htmlA menstruációs ciklust és az azzal együtt járó tüneteket (puffadás, mellfeszülés, görcs) minden nő másként éli meg. A havi vérzés azonban – bizonyos határok között – nagyjából mindenkinél hasonlóan jelentkezik. Cikluszavarról akkor beszélhetünk, ha a vérzés mennyisége vagy gyakorisága megváltozik. A zavart okozhatják különböző élettani hatások és szervi elváltozások is, ezért ilyenkor érdemes felkeresni nőgyógyászunkat, hogy minél előbb kiderüljön, mi áll a probléma hátterében. Dr. LifeOrigoIsmét megműtik a magyar orvosok a fejüknél összenőtt sziámi ikrekethttp://www.life.hu/drlife/20190716-ismet-megmutik-a-magyar-orvosok-a-fejuknel-osszenott-sziami-ikreket.htmlBangladesbe repült a magyar orvoscsapat, ugyanis kedden ott műtik meg a fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt, Rabiát és Rukiát. Dr. Life--Sári Évi megbetegedett, le kellett mondania a koncertjéthttp://www.life.hu/drlife/20190715-sari-evi-megbetegedett-le-kellett-mondania-koncertjet.htmlRossz hírt osztott meg rajongóival Sári Évi. Le kellett mondania a koncertjét. Dr. LifeOrigoAz Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát egészséges életmóddal csökkenthetjükhttp://www.life.hu/drlife/20190715-az-alzheimer-kor-kialakulasanak-kockazatat-egeszseges-eletmoddal-csokkenthetjuk.htmlAkkor is csökkenthetjük az Alzheimer-kór és a demencia más formáinak kockázatát, ha a betegség kialakulásának rizikóját genetikai tényezők növelik. Nem kell hozzá sokat tennünk. Dr. Life--Piócát találtak egy 65 éves nyugdíjas torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20190714-piocat-talaltak-egy-65-eves-nyugdijas-torkaban.htmlVért köhögött egy nő, és úgy érezte, valami mozog a torkában, ezért orvoshoz fordult: ezt találták ott a doktorok. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.