Pikali Gerda színésznőt meg kell műteni: két anyajegyét távolítják el

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
bőr színésznő szűrés bőrrák Pikali Gerda anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg anyajegy található Pikali Gerda színésznő testén. Rendszeresen jár szűrővizsgálatra, most pedig két anyajegyet el is kell távolítani róla.

„Előfordult már az évek során, hogy egy-egy anyjegyet el kellett távolítani. A fejbőrömön is található pár, nagyon kell vigyáznom arra, hogy óvatosan fésülködjek. Ha az orvos azt mondja, hogy valamelyiket le kell szedni, akkor nincs mese, azonnal cselekedni kell” – mesélte a hot! magazinnak Pikali Gerda színésznő.

A kétgyermekes édesanya testét rengeteg anyajegy borítja, így rendszersen jár szűrővizsgálatra, a napozással is nagyon vigyáz. „A legmagasabb faktorszámú naptejeket használom” – osztotta meg a lappal Pikali.

Pikali Gerda rendszeresen jár szűrővizsgálatra Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Nemrégiben újra szűrővizsgálaton járt, ahol közölték vele: újabb beavatkozásra kerül sor. „Az ellenőrzés eredménye az lett, hogy egy anyajegyet megfigyelés alatt tartunk, kettőt pedig el kell távolítani a hátamról. A későbbiekben lehetne velük probléma, ezért még időben leoperálja őket a plasztikai sebész. Már meg is beszéltünk egy műtéti időpontot őszre” – fogalmazott a színésznő, aki gyermekeit is szeretné majd elvinni szűrővizsgálatra, hiszen fontosnak tartja a megelőzést.

Szűcs Lajost, Pécsi Ildikó férjét tüdőembóliával szállították kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20190718-szucs-lajost-pecsi-ildiko-ferjet-tudoemboliaval-szallitottak-korhazba.htmlÚjra kórházba kellett szállítani Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgót. Az egykori sportoló már jobban van. Dr. LifeOrigoBoros Lajos szeptemberben fekszik kés aláhttp://www.life.hu/drlife/20190718-boros-lajos-szeptemberben-fekszik-kes-ala.htmlBoros Lajos prosztataműtétjére eredetileg májusban került volna sor, ám a rádiós egészségi állapota nem engedte meg az operációt, azonban nemsokára kés alá fekszik. Dr. LifeOrigoVideó készült arról, mit látnak az újszülöttek a világbólhttp://www.life.hu/drlife/20190718-video-keszult-arrol-mit-latnak-az-ujszulottek-a-vilagbol.htmlVideón mutatják be, mit lát valójában a világból egy csecsemő. Dr. Life--Az elhízott gyerekeknél nagyobb a szklerózis multiplex kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20190718-elhizott-gyermekeknel-nagyobb-a-szklerozis-multiplex-kockazata.htmlNagyobb a szklerózis multiplex betegség kialakulásának kockázata az elhízott gyerekeknél, akik ráadásul rosszul reagálnak a betegség kezelésére német kutatók szerint. Dr. Life--Rászánta magát: fogszabályzót rakatott fel Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/drlife/20190718-raszanta-magat-fogszabalyozot-rakat-fel-cinthya-dictator.htmlBár sokat csúfolták a fogai miatt, csak most, 29 évesen döntött úgy Cinthya Dictator, hogy fogaszabályzót készíttett magának. Állítja: egyáltalán nem kellemetlen viselet, ráadásul így megszabadulhat a komplexusaitól is. Dr. LifeOrigo A WHO nemzetközi vészhelyzetet hirdet a kongói ebolajárvány miatthttp://www.life.hu/drlife/20190718-who-nemzetkozi-veszhelyzetet-hirdet-a-kongoi-ebolajarvany-miatt.htmlAz Egészségügyi Világszervezet vészhelyzeti bizottságának szerdai ülésén döntés született arról, hogy nemzetközi vészhelyzetet hirdetnek a Kongói Demokratikus Köztársaságban tomboló ebolajárvány miatt. A WHO emellett felszólította a szomszédos országokat, hogy növeljék készültségüket az esetek felismerésére és kezelésére, mert attól tartani, hogy a járvány esetleg átterjed más országokba is. Robert Steffen, a bizottság vezetője ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a járvány regionális, és nem globális fenyegetést jelent. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.