Színes bőrű és albínó ikreknek adott életet egy dél-afrikai anyuka

ikrek anyuka szülés színes bőrű albínó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ikreket szült egy dél-afrikai édesanya: a kisfia színes bőrű lett, míg a kislánya albínó.

A 38 esztendős Judith régóta vágyott már gyerekre, és nagyon boldog volt, amikor megtudta, ikrekkel várandós. Csakhogy szülés után hatalmas meglepetés érte a dél-afrikai anyukát, a színes bőrű kisfia mellett ugyanis egy albínó kislánynak adott életet.

A legtöbb ember el sem hiszi, hogy ikrek. Volt már, aki megkérdezte tőlem, hol vannak a kislány szülei. Szinte sokkolom őket, amikor elárulom, hogy én vagyok az édesanya. Szerencsére még egy negatív reakciót nem kaptam tőlük, rendre azt mondják, milyen gyönyörű kislány. Emlékszem, a pocakomban is sokkal kisebb volt, mint a fiútestvére, az orvosok figyelmeztettek, lehet, hogy elveszítem. Szülés után sem sírt fel egyből, és amikor odafordították felém, szinte el sem akartam hinni, hogy ő a kislányom. A bőrszínét leszámítva viszont elmondhatom, hogy pontosan olyan, mint én" – nyilatkozta a büszke anyuka a Story Trendernek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.