Kopasz lett Selma Blair: szklerózis multiplexszel küzd a színésznő

Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli -
betegség kopasz szklerózis multiplex Selma Blair kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kopasz lett a kezelésektől a szklerózis multiplexben szenvedő Selma Blair.

Tavaly ősszel jelentette be Selma Blair, hogy szklerózis multiplexszel küzd. A 47 éves színésznő betegsége miatt sem hagyta ki az ide Oscart: egy csodás estélyiben, botra támaszkodva jelent meg a vörös szőnyegen.

Ezúttal a közösségi oldalára egy olyan fotót töltött fel, amelyen a feje teljesen kopasz. Arcán mosoly látható, meg is van az oka az örömre, azt írta, nagy nap a mai, hiszen véget ért a kezelése. Ahogyan ő fogalmaz, végig jó kezekben volt, kiváló orvosok és nővérek gondoskodtak róla.

Elárulta, a kezeléstől nagyon legyengült az immunrendszere, így most akár egy puszitól is megbetegedhet. Ugyanakkor továbbra is hisz a gyógyulásban. Hamarosan részleteket is elárul majd az állapotáról.

Súlyos szövődmények alakulhatnak ki, ha nem vesszük komolyan az allergia kezeléséthttp://www.life.hu/drlife/20190715-sulyos-szovodmenyek-alakulhatnak-ki-ha-nem-vesszuk-komolyan-az-allergia-kezeleset.htmlAz allergiásoknak nem csak az életminőségük romolhat a kellemetlen tünetek miatt, a nem kezelt érzékenység jóval komolyabb következményekkel járhat. Nem szabad félvállról venni az allergiát, ugyanis ennek talaján akár krónikus gyulladások is kialakulhatnak. Ha azonban idejében fellépünk a panaszok ellen, elkerülhetjük a súlyos szövődményeket. Dr. LifeOrigoMűteni kellett a nőt, aki több mint 100 ékszert és érmét nyelt lehttp://www.life.hu/drlife/20190726-muteni-kellett-a-not-aki-tobb-mint-100-ekszert-es-ermet-nyelt-le.htmlKülönös betegséggel küzd az a nyugat-bengáli, indiai nő, aki számos ékszert, érmét, órát nyelt le nemrégiben. A holmik a testvére üzletéből származtak, és műtéti úton kellett őket eltávolítani. Dr. Life--Lánya testvérének hiszik a 64 éves nőthttp://www.life.hu/drlife/20190725-lanya-testverenek-hiszik-a-64-eves-not.htmlAngela Paul, a 64 éves anyuka annyira fiatalos, hogy gyakran a lánya testvérének hiszik. Dr. Life--Ennyi naptejet érdemes magunkra kenni napozás előtthttp://www.life.hu/drlife/20190725-ennyi-naptejet-erdemes-magunkra-kenni-napozas-elott.htmlKiderült, hogy nagyjából hat teáskanálnyi naptejet érdemes magunkra kenni napozás előtt. Se többet, se kevesebbet. Dr. Life--Húzzuk vagy ne húzzuk? – így kezeljük a kisfiúk fitymaszűkületéthttp://www.life.hu/drlife/20190719-huzzuk-vagy-ne-huzzuk-igy-kezeljuk-a-kisfiuk-fitymaszukuletet.htmlAmikor gyermekünk születik, nem egyszer futunk bele olyan kérdésekbe, amelyekről minden szakértő, családtag, barát másként nyilatkozik. Laikusként, kiváltképp első gyermekes szülőként nem könnyű eldöntenünk, kinek adjunk igazat. Ilyen kényes és megosztó téma a kisfiúk péniszén lévő bőr „tornáztatása” is. Riogatás és félinformációk helyett következzenek most a hiteles szakmai érvek és a legfontosabb tudnivalók dr. Kovács Tamás egyetemi adjunktustól, a Szegedi Tudományegyetem Gyermeksebészeti Osztályának vezetőjétől. Dr. LifeOrigoMi vezethet cikluszavarhoz?http://www.life.hu/drlife/20190715-mi-vezethet-cikluszavarhoz.htmlA menstruációs ciklust a női nemi hormonok szabályozzák bonyolult, de jól működő rendszerben azért, hogy a havi vérzés a megfelelő időben érkezzen. Kényes egyensúly ez, amelyet sok hatás felboríthat, ez pedig cikluszavarhoz, rosszabb esetben pedig akár a menstruáció kimaradásához is vezethet. Összeszedtük, mi minden okozhat vérzészavart: ezekre kell figyelnünk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.