Hazaérkezése óta először posztolt Kenderesi Tamás: túl van a műtéten

térdműtét Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális zaklatással vádolt úszó, Kenderesi Tamás túl van a térdműtétén: lábadozásáról a közösségi médiában posztolt. 

„Ma hazaengedtek a kórházból 2 nap után.. Egyébként a műtét jól sikerült! Marci közben eltörte a lábát, szóval együtt töltjük a kényszerpihenőnket Peppa Malac nézéssel” – írta.

Régi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékezik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSzép szőke lánnyal bulizott a Szigeten Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szep-szoke-lannyae-bulizott-a-szigeten-dobrady-akos-zenesz.htmlCsinos szőke lánnyal vett részt a Sziget nyitónapján az Ed Sheeran koncerten Dobrády Ákos. Lehet, hogy új szerelem van a zenész életében? TV + SztárokOrigoKözös fotón Lilu és Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kozos-foton-lilu-es-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA minap készített interjút Rubint Rékával Lilu. Nem győzte hangsúlyozni, mennyire csodálja a háromgyermekes edzőt, hogy temérdek munka mellett is így, ennyire „egyben van” az élete. Közös fotót is készítettek. TV + SztárokOrigoFérfimagazinos fotókat készített Nánási Pál Tóth Andirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-ferfimagazinos-fotokat-keszitett-nanasi-pal-toth-andi-enekesnorol.htmlNánási Pál készített fotókat Tóth Andiról. A munkáról werkfilm is készült: látható, a fotózás végére a fiatal énekesnőről a melltartó is lekerült. TV + SztárokOrigoKét év után először lépett a nyilvánosság elé Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-ket-ev-utan-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-kevin-spacey-szinesz.htmlEgy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szóló verset szavalt el egy antik görög szobor mellett a Római Nemzeti Múzeumban a férfiak szexuális zaklatásával vádolt, kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész, Kevin Spacey, aki két év után először lépett a nyilvánosság elé. TV + Sztárok--Szakított párjával Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szakitott-parjaval-molnar-aniko-vv.htmlNemrégiben vállalta fel kapcsolatát Lacival Molnár Anikó, ám kiderült, hogy máris szakítottak. A zenész és a ValóVilág egykori szereplője már nem egy pár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.