Ezek a munkakörök akár rákot is okozhatnak

Forrás: Shutterstock -
betegség munkakör munka rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, melyek azok a foglalkozások, amelyek hosszú távon rákot okozhatnak.

Érdekes összeállítást készített a Business Insider. A portál utánajárt, melyek azok a foglalkozások, amelyek hosszú távon akár rákot is okozhatnak. Sokan olyan eszközökkel dolgoznak vagy olyan anyagokkal (például szén-monoxid vagy arzén) kerülnek érintkezésbe, amelyek könnyen megbetegíthetnek. Nézzük, melyek ezek!

  • Pilóták
  • Vízimentők
  • Íróasztal mellett dolgozók
  • Műkörmösök
  • Mezőgazdasági munkások
  • Tűzoltók
  • Festők
  • Gumigyári dolgozók
  • Építőmunkások
  • Temetkezési vállalkozók
A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Ezért ne zuhanyozz soha kontaktlencsébenhttp://www.life.hu/drlife/20190814-ezert-ne-zuhanyozz-soha-kontaktlencseben.htmlKontaktlencsét viselt zuhanyzás közben egy nő, hamarosan megvakult. Dr. LifeOrigoAggódnak az orvosok a szétválasztott bangladesi sziámi ikerpár egyik tagjáért, Rukiáért http://www.life.hu/drlife/20190814--aggodnak-az-orvosok-a-szetvalasztott-bangladesi-sziamiikerpar-egyik-tagjaert-rukiaert.htmlA magyar orvoscsoport által szétválasztott bangladesi sziámi ikrek egyike, Rabia már mozgatja a végtagjait. Gyorsabban fejlődik, mint testvérie, Rukia, érte még aggódnak az orvosok. Dr. LifeOrigoFia Instagram-oldalán üzent rajongóinak az agyvérzésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190814-fia-instagramjan-uzent-rajongoinak-agyverzesen-atesett-alain-delon.htmlAlain Delon fia, Alain-Fabien az Instagram-oldalán osztott meg egy képet lábadozó apjáról, aki jelenleg egy svájci klinikán gyógyul. Dr. Life--Agy nélkül született a kisfiú, Noah Wall: mára kifejlődött az agya 80 százalékahttp://www.life.hu/drlife/20190814-agy-nelkul-szuletett-a-kisfiu-noah-wall-mara-kifejlodott-az-agya-80-szazaleka.htmlA 7. évében járó Noah Wall nyitott gerinccel látta meg a napvilágot, és az agyának csupán két százaléka fejlődött ki. Az orvosok nem sok jóval biztatták a szülőket, még ők sem hittek benne, hogy a kicsi sokáig élhet, sőt, az ultrahangos felvételeket látva a terhességmegszakítást javasolták. Dr. Life--A kalcium nem használ az allergia ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190813-a-kalcium-nem-hasznal-az-allergia-ellen.htmlA kalcium teljesen haszontalan az allergiás tünetek enyhítésére. Dr. LifeOrigoMegműtötték Medveczky Ilona szeméthttp://www.life.hu/drlife/20190809-megmutottek-medveczky-ilona-szemet.htmlMedveczky Ilona elárulta, megműtötték a szemét és most már remekül lát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.