A mellrákkal küzdő Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotáról

Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho -
állapot rák Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Newton-John mellrákkal küzd, most nyilatkozott arról, hogy érzi magát.

Olivia Newton-John negyedik stádiumú mellrákkal küzd, már nem először néz szembe a gyilkos kórral. Először 1992-ben diagnosztizálták, majd 2013-ban ismét kiújult a betegség. Mindkétszer sikerült legyőznie, de sajnos nem örökre. 2017 májusában kiderült, hogy a rák ismét megtámadta és ezúttal áttétek is képződtek. A színésznő a megpróbáltatások ellenére nagyon bátor, és nem vesztette el a pozitív életszemléletét. Mindenkit biztosított arról legutóbbi nyilvános megjelenésén, hogy a történtek ellenére jól érzi magát.

Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotáról Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

Csak azt akarom, hogy mindenki tudja, itt vagyok, és jól érzem magam. Kihívásokkal teli év volt, mivel a keresztcsontomat is eltörtem és újra meg kellett tanulnom járni, de erős vagyok, visszatértem, jól érzem magam és minden pillanatot imádok” – mondta a színésznő.

Sas József idén már nem áll színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20190815-sas-jozsef-iden-mar-nem-all-szinpadra.htmlSas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterEz történik, ha hat óránál is kevesebbet alszolhttp://www.life.hu/drlife/20190815-ez-tortenik-ha-hat-oranal-is-kevesebbet-alszol.htmlHa rendszeresen 6 óránál kevesebbet alszunk, a szívbetegségek és az elhízás esélyét növeljük. Dr. Life--Szuperbaktériumot vizsgáltak a kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190815-szuperbakteriumot-vizsgaltak-a-kutatok.htmlA clostridium difficile szuperbaktérium eredetét vizsgálták a kutatók. Dr. Life--Kiderült, milyen kapcsolat van valójában a tojásfogyasztás és a koleszterinszint közötthttp://www.life.hu/drlife/20190814-kiderult-milyen-kapcsolatban-valojaban-a-tojasfogyasztas-es-a-koleszterinszint-kozott.htmlKiderült, ha szeretnénk csökkenteni a koleszterinszintünket, nem csak a tojásfogyasztásból kell visszavenni, érdemes növényi eredetű fehérjékből is többet fogyasztani. Dr. LifeOrigoSzakemberek elárulták, kell-e minden nap zuhanyoznihttp://www.life.hu/drlife/20190814-szakemberek-elarultak-kell-e-minden-nap-zuhanyozni.htmlKiderült, tényleg szükséges-e minden nap fürödni. Dr. LifeOrigoFriss hír a szétválasztott sziámi ikrekről: egyikük mosolyog a kamerába, a másikuk az életéért küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190814-friss-hir-a-szetvalasztott-sziami-ikrekrol-egyikuk-mosolyog-a-kameraba-a-masikuk-az-eleteert-kuzd.htmlRabeya és Rukaya állapota pontosan ellenkező módon alakul: Rabeya már mosolyog a kamerába, testvére viszont az életéért küzd. Rukaya vírusos lázzal küzd, állapota kiritkus. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.