Tiszti főorvos: emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja

parlagfű tisztifőorvos pollenkoncentráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban várhatóan tovább emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja: országszerte elérheti a nagyon magas szintet, sőt az erősen fertőzött területek közvetlen környezetében extrém magas is lehet - közölte a tiszti főorvos hétfőn a Facebook-oldalán.

Mint kiemelte: a parlagfűre érzékenyek tünetei állandósulhatnak, illetve erősödhetnek. Így előfordulhat tüsszögés, nátha jellegű orrfolyás, enyhe fejfájás, könnyező szemek, torokviszketés, torokköszörülés, a szem fáradékonysága, általános fáradtságérzet.

Azt írta: a tünetek enyhíthetők lefekvés előtti hajmosással, a gyakori, nedves ronggyal történő portörléssel, illetve sokat segíthet, ha az ágyneműt, különösen a párnahuzatot is gyakrabban cserélik.

A mellrákkal küzdő Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20190815-a-mellrakkal-kuzdo-olivia-newton-john-nyilaktozott-az-allapotarol.htmlOlivia Newton-John mellrákkal küzd, most nyilatkozott arról, hogy érzi magát. Dr. Life--Sas József idén már nem áll színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20190815-sas-jozsef-iden-mar-nem-all-szinpadra.htmlSas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterEz történik, ha hat óránál is kevesebbet alszolhttp://www.life.hu/drlife/20190815-ez-tortenik-ha-hat-oranal-is-kevesebbet-alszol.htmlHa rendszeresen 6 óránál kevesebbet alszunk, a szívbetegségek és az elhízás esélyét növeljük. Dr. Life--Kiderült, milyen kapcsolat van valójában a tojásfogyasztás és a koleszterinszint közötthttp://www.life.hu/drlife/20190814-kiderult-milyen-kapcsolatban-valojaban-a-tojasfogyasztas-es-a-koleszterinszint-kozott.htmlKiderült, ha szeretnénk csökkenteni a koleszterinszintünket, nem csak a tojásfogyasztásból kell visszavenni, érdemes növényi eredetű fehérjékből is többet fogyasztani. Dr. LifeOrigoEzek a munkakörök akár rákot is okozhatnakhttp://www.life.hu/drlife/20190814-ezek-a-munkakorok-akar-rakot-is-okozhatnak.htmlKiderült, melyek azok a foglalkozások, amelyek hosszú távon rákot okozhatnak. Dr. LifeOrigoFriss hír a szétválasztott sziámi ikrekről: egyikük mosolyog a kamerába, a másikuk az életéért küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190814-friss-hir-a-szetvalasztott-sziami-ikrekrol-egyikuk-mosolyog-a-kameraba-a-masikuk-az-eleteert-kuzd.htmlRabeya és Rukaya állapota pontosan ellenkező módon alakul: Rabeya már mosolyog a kamerába, testvére viszont az életéért küzd. Rukaya vírusos lázzal küzd, állapota kiritkus. Dr. LifeOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.