plasztikai műtét orr szépségverseny Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sydney van den Bosch elárulta, hogy megműttette az orrát.

Elárulom a titkom. Kés alá feküdtem" – ezzel a címmel töltött fel videót YouTube-csatornájára Sydney van den Bosch. A gyönyörű magyar modell elárulta követőinek, hogy öt évvel ezelőtt megműttette az orrát. Persze ezt már korábban is sejteni lehetett, ő azonban most szánta rá magát a vallomásra.

Akkoriban épp a Miss Earth világversenyre készült, és elmondása szerint elégedetlen volt az orrával.

Azóta is imádom, és ha valaki nincs magával megelégedve, ne féljen változtatni! Ez az én történetem... Köszönöm, ha elfogadjátok a döntésem" – írta a videójához.

Demi Rose fenekével kárpótolja rajongóit, ugyanis egy hétre szabadságra megyhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-demi-rose-modell-fenekevel-karpotolja-rajongoit-egy-hetre-szabadsagra-megy.htmlAz Instagram-modell egy hétre szabadságolja magát, nem láthatunk tehát róla 7 teljes napon keresztül friss fotókat. Ezt a hírt, ami szinte a semmiből szakadt ránk, azonban Demi megpróbálta enyhíteni egy igazán merész fotóval. TV + SztárokOrigoSofia Richie luxusautót kapott 15 évvel idősebb barátjától a 21. születésnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-sofi-richie-21-szuletesnapjara-luxusautot-kapott-15-evvel-idosebb-baratjatol.htmlLionel Richie lánya, Sofia Richi tavaly ugyan szakított a hűtlen Scott Disick-kel, nagykorúságát mégis a 36 éves, háromgyermekes férfivel ünnepelte, aki nem fukarkodott az ajándékválasztásnál. TV + SztárokOrigoAdriana Lima anyaszült meztelenül pózol legújabb fotósorozatában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-adriana-lima-anyaszult-meztelenul-pozol-legujabb-fotosorozataban-foto.htmlAdriana Lima ruha nélkül, teljesen meztelenül fotóztatta magát. Tökéletes képsorok. TV + Sztárok--Apáca segített Janza Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-apaca-segitett-janza-katanak.htmlAz Apáca Show sztárja, Janza Kata elbeszélgetett egy igazi apácával. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: összeveszett Gáspár Zsolti és Gáspár Evelin – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2-osszeveszett-gaspar-zsolti-es-gaspar-evelin-video.htmlGáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vágott neki az Ázsia Expressz második szériájának. A heves vérmérsékletű családtagok többször veszekedtek egymással. TV + SztárokOrigoÍgy él most Patai Anna, a Megasztár felfedezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-igy-el-most-patai-anna-a-megasztar-felfedezettje.htmlOdaköltözött szerelméhez Patai Anna, akit 11 évesen a Megasztárban ismerhettek meg a tévénézők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.