Műtétje után elhagyhatta a kórházat Szebeni István

Forrás: Origo -
műtét Szebeni István kórház visszér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön esett át egy visszérműtéten Szebeni István, ám pénteken már el is hagyhatta a kórházat, és visszaült a Tények stúdiójába.

"Szabad sétálnom, de egy helyben állni még nem tanácsos. Ülés közben fel kell polcolni a lábam, de ezt a Tényekben, a pult alatt is meg tudjuk oldani. A legviccesebb a gumiharisnya lesz, amelyet hordanom kell egy ideig" - mondta a Blikknek Szebeni, akinek nem ez volt az első ilyen műtétje. "Huszonéves koromban műtöttek ki egy fő eret a lábamból, utána évekig tünetmentes voltam, de hat-hét éve ambulánsan vettek ki további ereket a vádlimból. Most úgy tűnik, a combizom alól kioperált ér eltávolításával megtalálták a probléma forrását, így remélem, nem tér vissza a visszér."

Szebeni István pénteken elhagyhatta a kórházat Forrás: Origo

Arcátültetésre vár egy török nőhttp://www.life.hu/drlife/20190830-arcatultetesre-var-egy-torok-no.htmlArcátültetésre vár az a török nő, akinek még csecsemőkorában égett meg az arca. Dr. Life--Boldog életet él az a nő, aki végtagok nélkül születetthttp://www.life.hu/drlife/20190830-boldog-eletet-el-az-a-no-aki-vegtagok-nelkul-szuletett.htmlChassidy Young végtagok nélkül éli mindennapjait, mégis nagyon boldognak érzi magát. Dr. LifeOrigoLuis Enrique a közösségi oldalán jelentette be, hogy elhunyt a kislányahttp://www.life.hu/drlife/20190830-luis-enrique-kozossegi-oldalan-jelentette-be-elhunyt-a-kislanya.htmlA Barcelona egykori edzője, a spanyol fociválogatott volt szövetségi kapitánya csütörtök este a Twitteren közölte, hogy kilencéves kislánya, Xana elhunyt. A gyermek rákos volt. Dr. Life--Abortuszt javasoltak az anyukának az orvosok, de ő megtartotta a babát: a kisfiú már iskolába készülhttp://www.life.hu/drlife/20190829-abortuszt-javasoltak-az-anyukanak-az-orvosok-de-o-megtartott-a-babat-a-kisfiu-mar-iskolaba-keszul.htmlMégis megtartotta a babáját az az amerikai anyuka, akinek az orvosok is abortuszt javasoltak. A kisfiú hamarosan iskolás lesz. Dr. LifeOrigoKiderült, hogy az epilepsziában szenvedő emberek jóval együttműködőbbek, mint másokhttp://www.life.hu/drlife/20190828-kiderult-hogy-az-epilepsziaban-szenvedo-emberek-joval-egyuttmukodobbek-mint-masok.htmlAz epilepszia együttműködőbbé teszi az embereket egy kutatás szerint. Dr. LifeThinkstockÖdémái miatt pokoli fájdalmakkal küzdött Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190829-odemai-miatt-pokoli-fajdalmakkal-kuzdott-kiraly-linda-enekesno.htmlGyomorszűkítő műtéte következtében fél év alatt 30 kilót fogyott Király Linda. Az énekesnőnél tavaly diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően, ezért nem tudott korábban fogyni, sőt a súlya egyre csak gyarapodott. Linda rengeteg levelet kap olyan nőktől, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ő pedig azon van, hogy segítsen rajtuk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.