Kiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajost

Forrás: TV2 -
Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.

"Édesjólajosom megint itthon van. Szerencsére most nagyon jól van, megint van ereje. Még a kertben is dolgozik egy picit, tesz-vesz, ami fantasztikus haladás. Az elmúlt időszakban sokat volt Lajosom kórházban, de úgy tűnik, tényleg minden a legjobban alakul. Úgy volt, hogy újabb műtétek várnak rá, de azt mondta az orvos, nincs rá szükség, nem kell operálni. Hát lehet ennél jobb hírt kapni? Ha tudjuk, élvezzük a jó időt a kertben, amikor szépen süt a nap, nem kívánhatunk ennél többet" - nyilatkozta Pécsi Ildikó a Blikknek.

Forrás: TV2

Komoly balesetet szenvedett Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/drlife/20190910-komoly-balesetet-szenvedett-gor-nagy-maria-szineszno.htmlA színitanoda folyosóján érte baleset Gór Nagy Máriát: nem vette észre, hogy vizes a kő és elcsúszott. Dr. LifeOrigoA mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell http://www.life.hu/drlife/20190831-a-mentalis-betegeket-az-eloiteletektol-is-vedeni-kell-allitja-a-szakember.html A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Dr. LifeOrigoÖdémái miatt pokoli fájdalmakkal küzdött Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190829-odemai-miatt-pokoli-fajdalmakkal-kuzdott-kiraly-linda-enekesno.htmlGyomorszűkítő műtéte következtében fél év alatt 30 kilót fogyott Király Linda. Az énekesnőnél tavaly diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően, ezért nem tudott korábban fogyni, sőt a súlya egyre csak gyarapodott. Linda rengeteg levelet kap olyan nőktől, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ő pedig azon van, hogy segítsen rajtuk. Dr. LifeOrigoPokoli fájdalmakkal küzd balesete után Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/drlife/20190828-pokoli-fajdalmakkal-kuzd-balesete-utan-delhusa-gjon-enekes.htmlDelhusa Gjon egy jachton szenvedett komoly sérülést: több bordáját is eltörte. Az énekes azóta sincs jól, komoly fájdalmai vannak. Dr. LifeOrigoAggódnak az orvosok a szétválasztott bangladesi sziámi ikerpár egyik tagjáért, Rukiáért http://www.life.hu/drlife/20190814--aggodnak-az-orvosok-a-szetvalasztott-bangladesi-sziamiikerpar-egyik-tagjaert-rukiaert.htmlA magyar orvoscsoport által szétválasztott bangladesi sziámi ikrek egyike, Rabia már mozgatja a végtagjait. Gyorsabban fejlődik, mint testvérie, Rukia, érte még aggódnak az orvosok. Dr. LifeOrigoFia Instagram-oldalán üzent rajongóinak az agyvérzésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190814-fia-instagramjan-uzent-rajongoinak-agyverzesen-atesett-alain-delon.htmlAlain Delon fia, Alain-Fabien az Instagram-oldalán osztott meg egy képet lábadozó apjáról, aki jelenleg egy svájci klinikán gyógyul. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.