Leukémiában szenved Karel Gott

Forrás: AFP/Sputnik/RIA Novosti/Ruslan Krivobok -
Karel Gott leukémia rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leukémiában szenved Karel Gott legendás cseh énekes - jelentette be a közösségi oldalán.

Akut leukémiában szenved Karel Gott, a cseh popsztár a Prágai Egyetemi Általános Kórházba (VFN) jár kezelésre – számolt be róla az MTI.

A 80 éves cseh énekes közösségi oldalán közölte, hogy másfél éve mielodiszplasztikus szindrómát (MDS) diagnosztizáltak nála, amely a többféle kezelése ellenére az elmúlt hónapokban akut leukémiává fejlődött. Hangsúlyozta, hogy ambuláns páciensként jár be a kórházba, ahol rendszeresen ellenőrzik az állapotát. Kérte a médiát, hogy tartsa tiszteletben privátszféráját.

Karel Gott Forrás: AFP/Sputnik/RIA Novosti/Ruslan Krivobok

Csehország évtizedek óta legnépszerűbb, külföldön is ismert és elismert énekesénél 2015-ben nyirokcsomórákot állapítottak meg, amiből ugyan kigyógyult, de meggyengült az immunrendszere.

Júliusban kénytelen volt lemondani 80. születésnapja alkalmából tartandó koncertjét, utolsónak tervezett fellépését akut tüdőgyulladás miatt. Az énekest már 2018-ban is tüdőgyulladással kezelték kórházban, utána ugyancsak törölni kényszerült koncertjeit.

Leonardo DiCaprio ismét jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-leonardo-dicaprio-ismet-jotekonykodik.htmlLeonardo DiCaprio ezúttal a Dorian hurrikán károsultjain segít. TV + Sztárok--Nejlonzacskóba kellett pisilnie Yvonne Strahovski színésznőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-nejlonzacskoba-kellett-pisilnie-yvonne-strahovski-szinesznonek.htmlBizarr történetet mesélt el a tévékamerák előtt A szolgálólány meséje című sorozat sztárja, Yvonne Strahovski. TV + Sztárok--Lánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Csilla megállapodhatnak a kisfiuk elhelyezésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ll-junior-es-csilla-megallapodhatnak-a-kisfiuk-elhelyezeserol.htmlL.L. Junior nagyobbik gyermekének elhelyezéséről egymást között döntenének a szülők. TV + Sztárok--Shane Tusup újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190912-shane-tusup-ujra-szerelmes.htmlA hírek szerint Shane Tusup is továbblépett már a válása után: újra szerelmes. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így engedik el magukat a Liu testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-igy-engedik-el-magukat-a-liu-testverek.htmlAz olimpiai bajnok Liu testvérek szigorú, kimért életüket ismerhették eddig a nézők, ám most az Ázsia Expresszel a mindennapi, hétköznapi életükbe is betekintést nyerhetünk. A Life.hu a Kandy tetején, egy medencében interjúzta a rövidpályás-gyorskorcsolyázás legprofibb versenyzőit, ahol többek közt a viselkedésükről esett szó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.