Rossz hírt kapott orvosától Szabó Zsófi: diétáznia kell

Szabó Zsófi inzulinrezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészségi okok miatt kell diétáznia Szabó Zsófinak. A műsorvezető inzulinrezisztenciával küzd. 

"Sajnos, a legutóbbi vizsgálatkor nem lettek jók az eredményeim, gyógyszert is kaptam, hogy rendbe szedjük az inzulinrezisztenciámat, de nemrégiben orvosi felügyelettel abbahagytam a szedését, mert fájt tőle a fejem. Igyekszem tartani a diétát, odafigyelni a rendszeres mozgásra, különben rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, migrén gyötör, kijön az ekcémám, tehát fizikai fájdalommal jár ez a betegség, ha nem vigyázok" – mesélte a Blikknek Zsófi.

"Leginkább a kisfiam miatt szeretnék egészséges lenni, hogy fitt és egészséges anyukája lehessek, aki bármikor tud vele szaladgálni, játszani. Nagyon boldog és egész vele most az életünk, de örülnénk ha egyszer születne egy kistestvére" - tette hozzá.

Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Kiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20190912-kiengedtek-a-korhazbol-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlPécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.Dr. LifeOrigoMentőautóval egy párizsi kórházba szállították Michael Schumacherthttp://www.life.hu/drlife/20190910-mentoautoval-egy-parizsi-korhazba-szallitottak-michael-schumachert-forma2.htmlA La Parisien nevű francia lapra hivatkozva a focus.de azt írja, Michael Schumachert Párizsban kezelik a Georges Pompidou Klinikán. Őssejtinfúziót kap, hogy a szervezetében fellépő gyulladást csökkentsék - írja az autoszektor.hu. Dr. Life--A vegán és a vegetáriánus étrend a stroke nagyobb kockázatával járhat együtthttp://www.life.hu/drlife/20190905-a-vegan-es-a-vegetarianus-etrend-stroke-nagyobb-kockazataval-jarhat-egyutt.htmlA stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői egy nagy szabású új kutatás szerint.Dr. Life--Tíz évvel a befejezése után is fokozott rákkockázatot jelent a menopauzális hormonterápiahttp://www.life.hu/drlife/20190901-tiz-evvel-a-befejezese-utan-is-fokozott-rakkockazatot-jelent-menopauzalis-hormonterapia.htmlTöbb mint tíz évvel a kezelés befejezését követően is fokozott a mellrák kockázata azoknál a nőknél, akik a menopauza tüneteinek enyhítésére alkalmazott hormonterápián esnek át - derült ki egy nagyszabású tanulmányból, amely szerint a kockázat mértéke kétszerese az eddig gondoltnak.Dr. Life--A mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell http://www.life.hu/drlife/20190831-a-mentalis-betegeket-az-eloiteletektol-is-vedeni-kell-allitja-a-szakember.html A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Dr. LifeOrigoÁzsia Expressz 2: Ördög Nóri gyerekei lebetegedtek a forgatás alatthttp://www.life.hu/drlife/20190814-azsia-expressz-2-ordog-nori-gyerekei-lebetegedtek-a-forgatas-alatt.htmlAugusztus 26-tól lesz látható az Ázsia Expressz 2 a TV2-n. A műsorvezető Ördög Nóra lesz, aki elmondta, hogy gyerekeiket sem kímélte a forgatás alatti hőség és az azzal járó betegségek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.