Sas József szinte magatehetetlen, nyilatkozta a felesége

Forrás: MTI/Földi Imre -
agyvérzés stroke Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stroke-on átesett Sas József bár július óta otthon lábadozik, nincs jól. A felesége elmondta, minden nap jön hozzá ápoló, aki segít az öltöztetésben.

"Jóska szellemileg teljesen friss, de a teste szinte magatehetetlen... Minden nap jön hozzá az ápoló, aki nélkül már nem bírnám! Segít rendbe tenni, öltöztetni, ő adagolja a gyógyszereit, amik hiába TB támogatottak, még így is horror az áruk. Legutóbb 100 ezer forintot fizettem a gyógyszertárban. De persze most ez a legkevesebb, semmi sem sok, ha az ő felépüléséről van szó. Egyelőre nem sok változás van az állapotában, de jár hozzá gyógytornász, aki az izmait erősíti, hogy ne lanyhuljanak el, tudjon járni" - nyilatkozta Zsuzsa asszony az AcNewsnak.

Forrás: MTI/Földi Imre

Rossz hírt kapott orvosától Szabó Zsófi: diétáznia kellhttp://www.life.hu/drlife/20190912-rossz-hirt-kapott-orvosatol-szabo-zsofi-dietaznia-kell.htmlEgészségi okok miatt kell diétáznia Szabó Zsófinak. A műsorvezető inzulinrezisztenciával küzd. Dr. LifeOrigoKomoly balesetet szenvedett Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/drlife/20190910-komoly-balesetet-szenvedett-gor-nagy-maria-szineszno.htmlA színitanoda folyosóján érte baleset Gór Nagy Máriát: nem vette észre, hogy vizes a kő és elcsúszott. Dr. LifeOrigoKiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20190912-kiengedtek-a-korhazbol-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlPécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.Dr. LifeOrigoÚjabb két halálos áldozatot szedett az Egyesült Államokban az elektromos cigarettahttp://www.life.hu/drlife/20190907-ujabb-ket-halalos-aldozatot-szedett-az-egyesult-allamokban-elektromos-cigaretta.htmlÚjabb két halálos áldozatot szedett az Egyesült Államokban az elektromos cigaretta - közölték pénteken Indianában és Minnesotában az egészségügyi hatóságok. Ezzel négyre nőtt az e-cigaretta szívása miatt történt halálos esetek száma. Az indianai áldozat kilétét nem hozták nyilvánosságra, csupán annyit közöltek, hogy 18 éven felüli férfiról van szó. Minnesotában pedig egy 65 éves férfi halt meg, aki régóta küzdött tüdőproblémákkal, éppen az e-cigaretta rendszeres szívása miatt.Dr. Life--A vegán és a vegetáriánus étrend a stroke nagyobb kockázatával járhat együtthttp://www.life.hu/drlife/20190905-a-vegan-es-a-vegetarianus-etrend-stroke-nagyobb-kockazataval-jarhat-egyutt.htmlA stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői egy nagy szabású új kutatás szerint.Dr. Life--Ödémái miatt pokoli fájdalmakkal küzdött Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190829-odemai-miatt-pokoli-fajdalmakkal-kuzdott-kiraly-linda-enekesno.htmlGyomorszűkítő műtéte következtében fél év alatt 30 kilót fogyott Király Linda. Az énekesnőnél tavaly diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően, ezért nem tudott korábban fogyni, sőt a súlya egyre csak gyarapodott. Linda rengeteg levelet kap olyan nőktől, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ő pedig azon van, hogy segítsen rajtuk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.