Felébresztik a mesterséges kómából Juan Manuel Correát

Forrás: Gareth Harford / LAT Images -
Juan Manuel Correa mesterséges kóma felébresztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felébresztik a mesterséges kómából az amerikai Juan Manuel Correát, aki részese volt a francia Anthoine Hubert halálos balesetének három héttel ezelőtt a Forma-2-es sorozat belgiumi futamán.

A londoni kórház tájékoztatása szerint a 20 éves autóversenyző már nincs kritikus állapotban, de továbbra is az intenzív osztályon kezelik, és beletelik néhány napba, amíg teljesen visszanyeri az öntudatát.

SPA-FRANCORCHAMPS, BELGIUM - AUGUST 31: Juan Manuel Correa (USA, SAUBER JUNIOR TEAM BY CHAROUZ) during the Spa-Francorchamps at Spa-Francorchamps on August 31, 2019 in Spa-Francorchamps, Belgium. (Photo by Gareth Harford / LAT Images / FIA F2 Championship) Forrás: Gareth Harford / LAT Images

Röviddel a tragédia után az ecuadori születésű Correa négyórás műtéten esett át, amely mindkét törött lábát érintette. Ezután komplikációk léptek fel, akut respirációs distressz-szindrómát, vagyis súlyos légzészavart diagnosztizáltak nála, így idáig mesterségesen lélegeztették. A maradandó károsodás elkerülése végett mihamarabb újra meg kell műteni a lábát, ehhez azonban pillanatnyilag még túl gyenge a tüdeje.
Anthoine Hubert a futam második körében nekicsapódott a gumifalnak, majd szerencsétlenségére a pályára visszasodródó autójába teljes sebességgel belerohant Correa. Az ütközés következtében Hubert kocsija kettétört. A versenyzőt kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét. Correának mindkét lába eltört, és a gerincvelője is megsérült.

Mága Zoltán egymillió forintot ajánlott fel a kis Zente kezelésérehttp://www.life.hu/drlife/20190922-maga-zoltan-hegedumuvesz-egymillio-forintot-ajanlott-fel-a-kis-zente-kezelesere.htmlPillanatokon belül szinte mindenkihez eljutott a Facebookon a kis Zente története. A fiúcska egy nagyon súlyos betegségben, gerincvelői izomsorvadásban – SMA I-ben – szenved. Kezelésére csak a világ legdrágább gyógyszere alkalmas, ennek ára átszámítva 700 millió forint. Dr. Life--Szalmonella-gyanúval 54 gyereket kezelnek debreceni kórházakbanhttp://www.life.hu/drlife/20190921-szalmonella-gyanuval-54-gyereket-kezelnek-debreceni-korhazakban.htmlAz elmúlt három napban 54 gyereket láttak el a Debreceni Egyetem (DE) szakorvosai feltételezett szalmonellózis gyanújával - közölte az egyetem klinikai központjának elnöke szombaton az MTI-vel.Dr. Life--Sok dologról le kell mondani: betegségéről vallott Csonka Andráshttp://www.life.hu/drlife/20190920-betegsegerol-vallott-csonka-andras-reflux.htmlA színész refluxszal küzd.Dr. Life--Savlekötőket vontak ki a forgalomból: akár rákkeltőek is lehetnekhttp://www.life.hu/drlife/20190919-savlekotoket-vontak-ki-a-forgalombol-akar-rakkeltoek-is-lehetnek.htmlSavlekötőket vont ki a forgalomból a gyógyszerhatóság. Dr. LifeOrigoAlpesi turistaházban vizsgálják a műszaki cikkek hiányának egészségre gyakorolt hatásáthttp://www.life.hu/drlife/20190914-alpesi-turistahazban-vizsgaljak-a-muszaki-cikkek-hianyanak-egeszsegre-gyakorolt-hatasat.htmlAlpesi turistaházban vizsgálják a műszaki cikkek, köztük a mobiltelefon hiányának egészségre gyakorolt hatását Olaszországban.Dr. LifeOrigoSas József szinte magatehetetlen, nyilatkozta a feleségehttp://www.life.hu/drlife/20190914-sas-jozsef-szinte-magatehetetlen-nyilatkozta-a-felesege.htmlA stroke-on átesett Sas József bár július óta otthon lábadozik, nincs jól. A felesége elmondta, minden nap jön hozzá ápoló, aki segít az öltöztetésben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.