Sosincs napi öt perced csak magadra? Ébredj velünk egy hónapig - mi segítünk!

Forrás: Thinkstock -
tippek Ébredj velünk! időbeosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran érzed azt a nap végén, hogy millió dolgot elvégeztél otthon és a munkahelyeden is, de magadra már azt sem tudod, mikor volt utoljára öt szabad perced? Ennek most vége!

Már profi vagy abban, hogy sütés közben küldöd a céges e-maileket, közben készíted a gyerek tízóraiját, fél füllel pedig azt hallgatod, hogy a férjed a munkahelyét szidja? Hetek óta nem jutsz el egy arcmasszázsra, mert mindig minden fontosabb annál, mint hogy kapj 20 egész percet a kozmetikusnál? Már javában itt a nyár, te pedig még nem mertél nyitott szandált húzni, mert a pedikűr még mindig kimaradt a napirendedből?

Forrás: Thinkstock

A Life.hu mostantól egy hónapig minden nap szuper tippekkel és trükkökkel lep meg, hogy megtanuld sikeresen és hatékonyan elkészíteni a napirendedet. Ha pedig legalább néhány tippünket megfogadod, és elolvasod cikkeinket arról, hogyan spórolj időt, akkor nyár végétől jelentősen megkönnyítheted az életedet. Jól hangzik, nem?

Az Ébredj velünk! időbeosztás-tesztjének kitöltése után iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol minden nap adunk egy tippet, amivel megkönnyítheted a reggeli rohanást, és megtanulhatod, hogyan kalkulálj jobban az időddel. Mert hidd el, sokkal jobban indul a nap, ha a reggeli kávédat úgy kortyolod el, hogy tényleg van rá 5 olyan perced, ami sehonnan nem fog hiányozni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.