Spórolj időt az öltözködéssel - használd okosan az alapdarabokat!

Ébredj velünk! öltözködés időbeosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron a naptáradban egymást érik a jobbnál jobb programok, ám nincs időd munka után hazaugrani? Spórolj az időddel! Trükkös alapszettjeinkkel akár az irodai mosdóban is az este királynőjévé változhatsz - ismerd meg az összeállítást, ami mindenhová passzol!

Egy jól felépített ruhatár alapdarabjai minden élethelyzetben megállják a helyüket: egy klasszikus szabású sötétkék farmer és egy fehér póló az elfoglalt nyári napokon is remek választásnak bizonyulnak. Ahhoz, hogy bírják az egész napos gyűrődést, érdemes tartós darabokat beszerezned. Ha sikerült megtalálnod a tökéletes farmert és az unalmasnak hitt fehérrel is kibékültél, csak pár kiegészítőre van szükséged, hogy mindig alkalomhoz illő legyen a megjelenésed. Hogyan trükközhetsz néhány kiegészítővel? Megmutatjuk.

Az alapdarabok

Fehér póló: H&M, 1.990 Ft, Farmer: Zara, 9.995 Ft Forrás: --

Indulhat a nap!

Kezdd a napod egy dress code barát összeállítással! A farmer-póló kombód mellé válassz letisztult, ám meghatározó kiegészítőket. Az arany-fekete színkombináció mindig elegáns megjelenést biztosít.

1. Blézer: Zara, 15.995 Ft, 2. Nyaklánc: Parfois, 3.795 Ft, 3. Táska: Mango: 8.595 Ft, 4. Szandál: H&M, 5.990 Ft, 5. Óra: Bershka, 4.595 Ft Forrás: --

Irány a város!

Színezd újra a szettedet! Egy divatos árnyalatokban pompázó nyaklánc az egyszerű alapszettet is feldobja, ezt érdemes nude vagy pasztell kiegészítőkkel ellensúlyoznod.

1. Táska: Zara, 3.995 Ft, 2. Nyaklánc: Statement, 3.595 Ft, 3. Öv: Pull&Bear, 1.395 Ft, 4. Szandál: Mango, 5.595 Ft Forrás: --

Fedezd fel (újra) magad!

Válts szigorú üzletasszonyból dögös konkvisztádorrá! A lágy pasztellt remekül kompenzálja a bőr és a csipke merész kombinációja. Fűszerezd meg a szetted egy élénk árnyalatú vagy izgalmas megoldású magas sarkú szandállal, és fedezd fel újra a benned rejlő hódítót.

1. Csipkebetétes bőrkabát: Bershka, 6.995 Ft, 2. Clutch: Stradivarius, 3.995 Ft, 3. Nyaklánc: Mango, 2.595 Ft, 4. Magas sarkú szandál: Zara, 7.995 Ft Forrás: --

A halogatás bajnoka vagy? Tegyél ellene!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140714-a-halogatas-formai-es-elkerulese.htmlHalogatásról akkor beszélünk, amikor a személy indokolatlan módon elhalasztja a sürgős feladat elvégzését vagy olyan feladatot kezd el helyette, ami még várhat. A halogatás két kulcsfogalma az elhalasztás és a racionális indok hiánya. Ha e kettő közül bármelyik elmarad, akkor nem beszélünk halogatásról. Nem számít tehát halogatásnak, ha indokoltan tesszük át a feladatot egy másik időpontra, amikor is valóban elvégezzük.Ébredj velünk!OrigoSosincs napi öt perced csak magadra? Ébredj velünk egy hónapig - mi segítünk!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140711-ebredj-velunk-bekoszono-tippek-a-helyes-idobeosztashoz.htmlGyakran érzed azt a nap végén, hogy millió dolgot elvégeztél otthon és a munkahelyeden is, de magadra már azt sem tudod, mikor volt utoljára öt szabad perced? Ennek most vége!Ébredj velünk!--Egész nap ülsz? Mozgasd át magad!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140211-edzes-nagy-amarillaval-irodai-atmozgato-gyakorlatok.htmlHa napi 8-10 órát görnyedsz az íróasztalod fölött, akkor mindenképp iktass be egy kevés mozgást az életedbe – a gerincnek ugyanis szüksége van a rendszeres átmozgatásra. Óránként állj meg néhány percre, és frissítsd fel magad egy kis edzéssel. Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikoktatója bemutat néhány olyan könnyű gyakorlatot, melyeket a gépnél ülve, az irodában is simán végrehajthatod, és tényleg csak néhány perc kell hozzájuk.Ébredj velünk!Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.