A 9 éves Ming Li akkor veszítette el a kezét, amikor júliusban iskolába menet elütötte egy traktor. A keze azonban túlságosan sérült ahhoz, hogy azonnal vissza lehessen varrni, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy gyógyulásáig a jobb lábszárához varrják. Három hónap múlva a zhengzhou-i kórház orvoscsoportja visszaültette a karjára  - írta a Daily Mail.

Dr. Hou Jianxi kórházi szóvivő így nyilatkozott: "Amikor behozták, a bal kézfeje teljesen különvált a testétől. Ijesztő volt. Most azonban Ming Li újra képes mozgatni a csuklóját, a bal kézfeje pedig egészséges rózsaszínűvé vált, ami azt bizonyítja, hogy helyreállt a vérkeringés."

www.dailymail.co.uk

A kislánynak azonban további két műtéten kell átesnie jövőre, amelyek kézműködését javítják, és eltüntetik a hegeket. Dr. Hou szerint Ming Li a fizikoterápiát követően sokkal jobban tudja majd mozgatni a kezét. "Pontos százalékos arányt nem adhatunk azzal kapcsolatban, mennyire nyeri vissza a mozgást, de az biztos, hogy képes lesz ellátni magát, sőt még autót is tud majd vezetni."

 

Óvodába ment a négy végtagját elvesztett kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101003-ovodaba-ment-a-negy-vegtagjat-elvesztett-kisfiu.html A nő, aki fogyással mentette meg anorexiás lányáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101119-a-no-aki-fogyassal-mentette-meg-anorexias-lanyat.html