segítségnyújtás kórház beteg gyermek bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Középiskolai diákok látogatták meg a beteg gyermekeket a Semmelweis I. számú Gyermekklinikán.

A K&H csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány 2004 óta minden évben megrendezi a K&H Gyógyvarázs Programot, melynek keretében országosan pályázhatnak fekvőbeteg szakellátást végző gyermekszakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályai, valamint a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatok is a több milliós támogatásért.

Ezen felül a K&H Gyógyvarázs Program számára nemcsak a gyermekek testi, hanem lelki egészsége is nagyon fontos. Éppen ezért szeretne minél több olyan alkalmat teremteni, ahol a gyermekek kórházban eltöltött napjait könnyebbíti meg. A K&H Csoport az önkéntesség és a segítségnyújtás jegyében felkérte a Budai Középiskola diákjait, hogy látogassanak el a Semmelweis I. számú Gyermekklinikára, ahol a diákok mesét olvastak a kisbetegeknek. A mese és a közös élmény segít, hogy a kórházban ápolt gyerekek mielőbb meggyógyuljanak, visszatérhessenek családjukhoz és újra teljes életet élhessenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.