127 kilót fogyott a világ legkövérebb embere! Döbbenetes videó

kövér gyomorszűkítő műtét fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Mason, a világ legnehezebb embere nemrégiben alávetette magát egy életmentő gyomorszűkítő műtétnek, melynek következtében 127 kilótól szabadult meg mindössze egy év alatt.

A 49 éves Paul Mason, aki korábban 381 kg volt, alig várja a napot, mikor újra lábra állhat, és teljes életet élhet. "Csak újra szeretnék járni, és úgy akarok élni, mint egy normális ember. Kaptam az élettől egy második esélyt, és ezt nem fogom elpuskázni. Elhatároztam, hogy addig fogyok, míg el nem érem a fiatalkori súlyomat. Most sokkal jobban és egészségesebbnek érzem magam" - idézi Masont a Daily Mail.

www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk



A beszámolók szerint az orvosok szigorú diétára fogták Masont, mielőtt biztonságosan meg tudták műteni. Saját bevallása szerint korábban napi 20 000 kalóriát fogyasztott, ami egy átlagos ember kalóriaszükségletének a nyolcszorosa. Becslések szerint orvosi ellátása évente mintegy 100 000 angol fontba került az adófizetőknek, ez az összeg az elmúlt 15 év alatt az 1 millió fontot is meghaladhatta.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.